Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Krzysztofikq (spr. 30.04.2024)

rafciok.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety z powodu przerwy nie dałem rady zebrać kasy ponieważ mam dużo pracy i nauki, więc miałem dziś pisać właśnie do rafioka że niestety nie mam i czy nie przedłuży mi czasu ale widzę że jest skarga. Jeżeli rafciok zależy ci na kasie to daj mi miesiąc czasu i ci spłacę niestety siła wyższa (sprawa rodzinna nie będę tu pisał) więc wybur należy do ciebie.

3 minuty temu, Krzysztofikq napisał:

Niestety z powodu przerwy nie dałem rady zebrać kasy ponieważ mam dużo pracy i nauki, więc miałem dziś pisać właśnie do rafioka że niestety nie mam i czy nie przedłuży mi czasu ale widzę że jest skarga. Jeżeli rafciok zależy ci na kasie to daj mi miesiąc czasu i ci spłacę niestety siła wyższa (sprawa rodzinna nie będę tu pisał) więc wybur należy do ciebie.

Wytłumacz mi dlaczego pozbyłeś się pojazdu mimo posiadanej raty do spłacenia?

Cytat

Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili, gdy wszystkie raty nie są uregulowane.

Złamałeś dokładnie ten punkt wyżej. Co za tym idzie nakładam na Ciebie dodatkowo karę finansową.

Za złamanie regulaminu umów, pożyczek i rat nakładam na Ciebie karę wysokości 5.000$ płatne na konto Adm. RCON Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 30077.

Tak jak napisałeś w pierwszej wiadomości dam Ci miesiąc na zapłacenie kary oraz spłacenie gracza. Czas masz do 30.04.2024 23:59 na uzbieranie i przelanie 300.000$ na konto @rafciok.cj. Przelewu możesz dokonać przez bank Los Santos na UID 52347.

Gdybyś spłacił należności wcześniej daj mi informację w tym temacie.

Powodzenia @Krzysztofikq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.