Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na .Nati

Kamdro

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamdro
Nick oskarżonego: .Nati
Powód skargi: Lekceważąca odpowiedź w stronę gracza.
Data zdarzenia: 20:25 18.03.2024r. (Piszę teraz, ponieważ dostałem punkty na forum od właśnie .Nati i wyleciało mi to z głowy.)
Dowody: https://imgur.com/a/NMaIfqp
Opis sytuacji: Zapytałem supporteki .Nati za co otrzymałem ostrzeżenie. Nie było by w tym nic dziwnego, prócz tego, że odpowiedziała mi lekceważąco. Takie odzywki raczej nie powinny mieć miejsca na tak poważnej randze, jaką jest ranga administracyjna.

Hej,

Zdjęcie dowodowe jest niekompletne. Całość rozmowy administracja RCON znajdzie w logach.

Drogi graczu, nie odpowiedziałam Ci 'lekceważąco', ponieważ dostałeś pełną odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie (oczywiście, nie ma tego na zdjęciu dowodowym i nie trudno się domyślić dlaczego). Pracowałeś w ekipie więc masz świadomość iż nie mogę bezpodstawnie sprawdzać Twoich logów, więc stwierdziłam, że to dobra okazja by rzucić żartem na rozluźnienie atmosfery.

Zdjęcie jest niekompletne, ponieważ wcześniejsza rozmowa nic do tego nie wnosi. Otrzymałem warna i zadałem te pytanie, więc nie było co wstawiać.

Odpowiedź na swoje zapytanie otrzymałem, lecz poprzedzający to "żart" nie był zabardzo na miejscu. Nie każdy odbierze go tak jak ty, jako "żarcik", więc nie zawsze warto dodawać takie odzywki.

To, że pracowałem w ekipie i znam zasady nic nie wnosi, ponieważ nie każdy dostosowywuje się do regulaminu. Co można zobaczyć po ostatnich zmianach w administracji ;).

7 godzin temu, .Nati napisał:

Hej,

Zdjęcie dowodowe jest niekompletne. Całość rozmowy administracja RCON znajdzie w logach.

Drogi graczu, nie odpowiedziałam Ci 'lekceważąco', ponieważ dostałeś pełną odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie (oczywiście, nie ma tego na zdjęciu dowodowym i nie trudno się domyślić dlaczego). Pracowałeś w ekipie więc masz świadomość iż nie mogę bezpodstawnie sprawdzać Twoich logów, więc stwierdziłam, że to dobra okazja by rzucić żartem na rozluźnienie atmosfery.

Co do wytłuszczonego tekstu przecież jest na screenshocie, że otrzymałem odpowiedź od ciebie. Zatem gdzie tu "ukrywanie" konwersacji?:

Screenshot_2024-03-31-00-50-47-244_com.miui.gallery-edit.jpg

Nic mi tutaj się nie łączy. Piszesz o poprzedzającym żarcie, który był na samym końcu naszej konwersacji. Piszesz o tym, że zlekceważyłam Twoją osobę, kiedy została Ci udzielona pełna odpowiedź na Twoje pytanie. Piszesz o tym, że nie każdy może zrozumieć to jako żart, tymczasem zapytałeś mnie później czy mogę na poważnie. Piszesz o lekceważącym podejściu, a jakie Ty miałeś zamiary pytając się mnie po skończonej rozmowie ze mną czy aby na pewno był report? Odpisałam Ci na to to, co byś najbardziej chciał usłyszeć, ale obróciłam to w żart. Kiedyś usłyszałam mądre słowa, że problem nie jest tam gdzie go ludzie widzą, tylko w ludziach, którzy go widzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.