Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

lock

svsx

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, HomikJD napisał:

zaczął pisać jakies bzdury ze jeszcze uderzylem w gracza tylem na mechaniku gdzie w nikogo nie uderzylem XD 

Witam serdecznie.

Był raport na ciebie. Po wzięciu raporta zacząłem cię obserwować i właśnie zobaczyłem jak jechałeś tyłem i uderzyłeś w gracza. Postanowiłem nie zabierać ci prawka od razu, tylko chwile cie obserwować.  Potem widziałem jak na spawnie sf wjechałeś specjalnie w sweepera(postanowiłem jeszcze poczekać). Długo znów nie musiałem czekać, ponieważ wjechałeś z dużą prędkością w zakręt i na przeciwny pas po którym jechał gracz w białym buffalo. Nie rozwaliłeś mu tylko maski, bo i zderzak. Są też części mechaniczne których nie widać, a też się psują(np:silnik). Po paru minutach jak dostałeś już premię(powiedziałeś, że za parę min zapłacisz bo ci premia wejdzie) dalej nie zapłaciłeś i patrząc po naszej rozmowie później mogę wywnioskować, że nie chciałeś zapłacić. No bo jak chciałeś zapłacić nie wiedząc w kogo uderzyłeś? 

[2024-03-29 21:46:39] [Output] : << [84] HomikJD: gdzie sie z nim ugadalem ze mu zaplace i sie na to zgodzil
[2024-03-29 21:47:17] [Output] : >> [84] HomikJD: Mineło 10min, a ty dalej nie zapłaciłes, wiec skończ juz pisać o tym.
[2024-03-29 21:47:28] [Output] : << [84] HomikJD: to mi podaj jego nick
[2024-03-29 21:47:32] [Output] : << [84] HomikJD: bo zapomnialem

Pieniądze przelałeś dopiero po zabraniu prawa jazdy i jak ja ci podałem id komu masz zapłacić, wiec twój argument: " i tak tez zrobiłem przelałem mu 200$ (jest w logach)"   jest bez znaczenia.

[2024-03-29 21:49:49] [Output] : >> [84] HomikJD: id 179
[2024-03-29 21:50:17] [Output] : << [84] HomikJD: ✔ Pomyślnie wysłano 200.00$ do gracza Majsonekkk!

Patrząc na twoje kary w tym miesiącu postanowiłem ci zabrać prawko jazdy na 7d(5 zabranych praw jazdy w ciągu 2 tygodni).

45 minut temu, HomikJD napisał:

wydaje mi sie ze supportera uraziła moja ostatnia skarga na niego i teraz na siłe próbuje mi wlepic jak najwiecej kar za nic dosłownie jego zachowanie jest żałosne nie powinien byc Supporterem z takim podejsciem do graczy.

Kiedy pisałeś skargę wcześniej na mnie, to miałeś inny nick i ja nawet nie skojarzyłem ciebie. Moje podejście jest takie, żeby karać graczy którzy utrudniają innym gre(jak na przykład ty). Jeżeli osoba sprawdzająca ma jakieś wątpliwości, to jestem wstanie udowodnić swoje słowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.