Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na makatussin

Sasuke.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  75544
Login: GET
Nick oskarżonego: makatussin
Powód skargi: Zniszczenie pojazdu prywatnego, brak zapłaty za wyrządzone szkody.
Data zdarzenia:  28.03.2024
Dowody:  https://imgur.com/a/EGX2p2d
Opis sytuacji: Witam serdecznie. W dniu wczorajszym 27.03.2024 wynająłem oskarżonemu makatussin pojazd marki Infernus Pandem na okres 1h, za 3000$. Oskarżony miał wyznaczony czas, od godziny 22:39 do 23:39, po tym czasie pojazd powinien trafić do przechowalni (naprawiony, oraz zatankowany), jeżeli gracz byłby uczciwy, niestety, wyszedłem z serwera i nie zabrałem graczowi kluczyków, bo totalnie o tym zapomniałem. Gdy wszedłem dnia dzisiejszego na serwer o godzine 17:50 +/-, zastałem mój pojazd z ostatnim kierowcą makatussin w opłakanym stanie. Nie mam z tym problemu, że jeździł, to mój błąd że zostały mu nie zabrane przeze mnie kluczyki, ale chodzi mi tylko i wyłącznie o stan w jakim zostawił mój pojazd po opuszczeniu serwera, wszystko, wyraźnie widać w/w dowodach razem z opisem o co w nich chodzi, aby było łatwiej ogarnąć. Nie chcę od gracza pieniędzy za przejechany dłuższy czas gdy mnie nie było na serwerze, chcę tylko odzyskać pieniądze za naprawę oraz tankowanie pojazdu, tyle. Za co dokładnie i ile powinienem odzyskać wypiszę na dole, pozdrawiam.

Naprawa pojazdu: 1005.98$

Tankowanie LPG: 58.18$

Tankowanie PB 98: 1095.89$

= 2.160.05$ 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/DqyIyFn

2 godziny temu, makatussin napisał:

ok

Jako, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie - otrzymujesz 48h na przelanie 2.160.05$ graczowi @Sasuke.. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 75544.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.