Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu ( wstawiam za mentosa )

Pasiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

Login: miloszj297 
Nick oskarżonego: mixsu
Powód skargi: zaniżanie cen aut jak i łamanie regulaminu serwera oraz błędne  nadanie kary
Data zdarzenia: jakoś w ten tydzień 
Dowody: 

Spoiler

chrome_screenshot_24_mar_2024_14_23_30_CET.png?ex=6612bd97&is=66004897&hm=aefcdc3578b5751b235a2a4e2271a3f5ac891a22e64544caaad134a7de1bdfc6&

Spoiler

image.png?ex=6612bdf5&is=660048f5&hm=dab3e127eab2fd3bf15610e5bbb9558c29f2da0dda56075b934f36d38b2f3bf5&

Opis sytuacji: zacznę od tego ze administrator wycenił picadora 8kid na 81k pisałem z nim w grze jak i pod skarga i pisze ze tyle wart i koniec tematu wczoraj ten pojazd został wystawiony i został sprzedany za 122k więc  obniżył pojazd o 41k druga sprawa gracz masny.beton napisał na mnie skargę w której twierdził że go oszukałem ponieważ dałem mu za mało za jego sentinela na lampie dynowej reszta tune w logach  a ja dałem mu picadora, sancheza oraz spora dope gracz masny.beton sam wycenił obydwa pojazdy na 150k a potem miał oto problem a regulamin twierdzi inaczej ponieważ cytuje  6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.
Administrator  mixsu od około 5 miesięcy mści się na mnie za to że go kiedyś zwyzywałem ale tego już za wiele zostałem oszukany na premiera offy są po 600k a dałem 1.2kk w trade ale Administrator mixsu twierdzi że jest zbalansowana wymiana a dodatkowo dostałem kare ( 20k ) za próbę oszustwa a z tego co mi wiadomo nie oszukałem gracza więc dlaczego ta kara?
Dodatkowo zostałem wczoraj zbanowany na okres 30 dni z powodu ,, Nagminna toksyczność, odpoczniesz od tej społeczności " zwyzywałem gracza ponieważ bo jego udanej próbie prowokowania mnie puściły mi nerwy i niestety tak wyszło ale ban za zwyzywanie jednej osoby to już przesada.
Proszę o wytłumaczenie całej sprawy przez oskarżonego  oraz zadośćuczynienie za specjalne obniżenie cen pojazdów oraz złą znajomość regulaminu 

Witam,

Zaczynając od początku, błędnie zinterpretowałeś wycenę pojazdu - jasno napisałem, że 250.000$ to kwota, na którą został wyceniony pojazd picador, natomiast kwota, o której wspominasz jest ceną, za którą zakupiłeś pojazd.

Spoiler

image.thumb.png.15cb79a05cb2f154a8a871a89572fbcb.png

Link do skargi, w której znajduje się powyższa wypowiedź > https://projectrpg.pl/topic/100991-tytuł-wątku-fake-offki-spr-03042024/

Druga sytuacja, to ta, w której nawiązujesz do nowo powstałego punktu w regulaminie. Pragnę poinformować, że prawo nie działa wstecz i tak też jest w tym przypadku. Wszystkie skargi, które zostały napisane (bądź sytuacja opisania w nich, wydarzyła się...) przed wprowadzeniem tego punktu są rozpatrywane zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. 

2 godziny temu, Pasiasty_ napisał:

Administrator  mixsu od około 5 miesięcy mści się na mnie za to że go kiedyś zwyzywałem ale tego już za wiele zostałem oszukany na premiera offy są po 600k a dałem 1.2kk w trade ale Administrator mixsu twierdzi że jest zbalansowana wymiana a dodatkowo dostałem kare ( 20k ) za próbę oszustwa a z tego co mi wiadomo nie oszukałem gracza więc dlaczego ta kara?

Nie wiem jak definiujesz mszczenie się, aczkolwiek mylisz się. Do każdej rozpatrywanej przeze mnie skargi podchodzę z chłodną głową. Podczas ich sprawdzania, nie kierują mną żadne emocje, które miałyby wpływ na werdykt. Tak jak opisałem w skardze, sprawdzając historie sprzedaży pojazdu byłem w stanie określić wartość pojazdu oraz tak jak Ci już napisałem - trade był wyrównany oraz nie łamał on uregulowanych postanowień dot. gospodarki (wyliczenia odnośnie tego tradu chętnie podeślę ARCON). Na pytanie, które zadałeś, sam odpowiedziałeś. Próbowałeś oszukać gracza a informacja o tym, że ostatecznie do tego nie doszło nie zmienia Twoich intencji, które miałeś w tamtym momencie. Administracja nakłada kary na graczy nie przez swoje widzi mi się, tylko jest to informacja dla gracza, że czynność, którą wykonywał jest niedopuszczalna. Link do skargi, o której mowa > https://projectrpg.pl/topic/102888-skarga-na-kacpeox-spr-28032024/.

2 godziny temu, Pasiasty_ napisał:

Dodatkowo zostałem wczoraj zbanowany na okres 30 dni z powodu ,, Nagminna toksyczność, odpoczniesz od tej społeczności " zwyzywałem gracza ponieważ bo jego udanej próbie prowokowania mnie puściły mi nerwy i niestety tak wyszło ale ban za zwyzywanie jednej osoby to już przesada.

Rozumiem, że licznik wyzywanych przez Ciebie osób resetuje się dzień po dniu, a o starych sytuacjach zapominamy. No niestety, tak to nie działa. Twoje toksyczne zachowanie to nie pojedyncze przypadki, tylko tak jak opisałem to w powodzie kary - nagminne wyzwiska, które jak widać są dla Ciebie nieodłącznym elementem gry, zaczynając od forum, przez grę aż do discorda, czyli wszystkich komunikatorach związanych z serwerem. Lżejsze kary na Ciebie nie działają, nie przynoszą one oczekiwanego skutku czyt. poprawy. Spotkałem się z ogromnym brakiem kultury z Twojej strony, którym uderzasz już chyba w każdego. Takie zachowania nie były, nie są i nie będą akceptowane.

Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.