Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kacpeox (spr. 28.03.2024)

dr.FrETKA*OK

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę skargę za gracze @KomisarzFlak ponieważ posiada bana.

UID: 37845
Login: miloszj297
Nick oskarżonego: kacpeox
Powód skargi: oszukanie na wartość pojazdu
Data zdarzenia: 3 dni temu około
Dowody: Opis sytuacji: a więc wymieniłem się z oskarżonym graczem za eurosa 9kid wartość około 1kk za premiera 1kid gracz wycenił ten pojazd na 1.1/2kk więc dopłaciłem mu 100k oraz perka 8kid na następny dzień zacząłem go ogłaszać ofki wąchają się w okolicach 600k napisałem do gracza od kogo dostal offe 1.2 bo niby taka mial na odpowiedź napisał ,, bo ja wiem " proponuję odmianę lub wyrównanie kwoty (500k)Messenger_creation_cb7f8f35-2d01-4102-aebe-99eda57dcef5.thumb.png.2b2054bc77b22551e453d383e5b9dcb7.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:Messenger_creation_1f599ffc-eed9-4cdd-8012-90d3a2656110.png.72212adc3de172daa97cae847876ac3d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.