Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na szmejky (spr. 31.03.2024)

mxlxz

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16680
Login: malaz
Nick oskarżonego: szmejky
Powód skargi: oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia: 23.03.2024
Dowody:
[2024-03-23 12:12:58] [Output] : >> [189] szmejky: czyli on ft czy czegos mu brakuje
[2024-03-23 12:13:04] [Output] : << [189] szmejky: nie wiem

[2024-03-23 12:13:11] [Output] : >> [189] szmejky: bo na og pisales ze ft xd ([2024-03-23 12:12:20] [Output] : OG > (189) szmejky: [S/W] Admiral STR total ft na secie lawenda /pm!!!)
[2024-03-23 12:13:17] [Output] : << [189] szmejky: bo jest ft
[2024-03-23 12:13:22] [Output] : >> [189] szmejky: czyli niczego nie brakuje?
[2024-03-23 12:13:28] [Output] : << [189] szmejky: baku chyba nie m
Opis sytuacji: kupiłem pojazd admiral od gracza szmejky oraz przed zakupem zapytałem się czego brakuje, napisał że baku a jak pojechałem na komponenty to zobaczyłem że brakuje abs. Pisząc total ft też powinny być szyby 100% których brakuje. Więc chciałbym aby gracz zwrócił 15.000$ za system abs oraz koszt zrobienia szyb 100% czyli 70.000$
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/8PsDupi

Kolego sprzedałem ci auto z tunem wartym 800k i za tyle też ci sprzedawałem nie rozumiem twojej skargi skoro nie wyszles nic na minus a co do szyb to ma szybki 70% nie montowałem 100% bo poprostu nie podobało mi sie to i chciałem żeby widać było butle nitro z tylnej szyby i bodajże jak spytałeś czy jest full tune to napisałem Ci ze nie ma baku ty natomiast zapytałeś czy nie ma coś jeszcze i odpowiedziałem nie wiem więc jeszcze raz powtarzam nie rozumiem twojej skargi 🙂

Pisałeś że pojazd 25131 jest "total ft", jak się zapytałem czego brakuje to napisałeś że tylko baku. Po podjechaniu na komponenty zobaczyłem że nie ma abs i szyb 100%, total ft oznacza że wszystko jest na max zrobione w pojeździe. Odpowiadając na twój komentarz, tak zapytałem bo chciałem się upewnić czy jest ft to napisałeś że nie ma baku i wolałem się upewnić czy jeszcze czegoś nie brakuje. A jak się okazało brakuje abs i szyb 100% ;/

jak spytałeś sie czy jest Total ft to odpowiedziałem Ci ze nie ma baku potem zapytales czy nie ma coś jeszcze i odpowiedziałem Ci ze nie wiem, a co do szyb to 70% szyby saa zamontowane żeby było widać nitro porażka kolejny ci powtarzam i Total ft to nie oznacza że musisz mieć 100% szybki zarówno możesz  mieć 10% ale są szyby

W porządku, w takim razie otrzymujesz czas do 31.03.2024, godz. 23:59 na uzbieranie oraz przelanie 15.000$ na konto gracza @malaz. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 16680. 

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.