Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga Na Gracza MaskoMasko

Mr.DubayShake

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 39621
Login: Mr.DubayShake
Nick oskarżonego:  @maskomasko
Powód skargi: zniszczony pojazd + wyjście z org 
Data zdarzenia: 21.03.2024
Dowody:  https://imgur.com/4P7kIMe  https://imgur.com/p3avWFd 
Opis sytuacji: pozostawienie zniszczonego pojazdu na Parkingu Policyjnym brak chęci oddania $$ + wyjście z org  
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   https://imgur.com/dKWFZ3a 

wyrządzone szkody + taryfikator kar org  1160+ 50%=1 740$

Porzucenie pojazdu na Parkingu Policyjnym - 550$

3 minuty temu, Mixsu napisał:

Z przedstawionych przez Ciebie dowodach widać pojazd na parkingu policyjnym oraz koszty naprawienia pojazdu, daje nam to łącznie 715$ (z naliczonymi 50%), skąd pozostały 1.000$? @Mr.DubayShake

Byłem u tego pana w organizacji i ma jakiś dziwny teryfikator gdzie sobie za wszystko nalicza, najpierw mówi że organizacja bez składek i wstępnego poczym jak się wchodzi to nagle trzeba płacić, maskomasko jest ode mnie i raczej tego celowo nie zrobił ale nie dziwię mu się bo też bym tak zrobił z podejściem lidera organizacji i jego tekstami toksycznymi 

Również maskomasko poinformowałem o skardze bo nie wchodzi na forum więc myślę że w ciągu paru godzin odniesie się do skargi, i przedstawię ss jak u nich w organizacji to wygląda 

Screenshot_20240324_220519.jpg

26 minut temu, ja.kvcper napisał:

Byłem u tego pana w organizacji i ma jakiś dziwny teryfikator gdzie sobie za wszystko nalicza, najpierw mówi że organizacja bez składek i wstępnego poczym jak się wchodzi to nagle trzeba płacić, maskomasko jest ode mnie i raczej tego celowo nie zrobił ale nie dziwię mu się bo też bym tak zrobił z podejściem lidera organizacji i jego tekstami toksycznymi 

Również maskomasko poinformowałem o skardze bo nie wchodzi na forum więc myślę że w ciągu paru godzin odniesie się do skargi, i przedstawię ss jak u nich w organizacji to wygląda 

Screenshot_20240324_220519.jpg

obrażanie moich członków na czacie na dc jest nie na miejscu jeśli nie masz dystansu do siebie to sorry ale śmieszą mnie tacy ludzie bez dystansu do siebie 

a wracając do tego czerwonego  to już ci tłumacze 

taryfikator kar org doliczam do tego czyli 550$ za porzucenie pojazdu na parking policyjny tyle ode mnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.