Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Co Ludzie Sądzą O SATC.

MarcoLaEme

Rekomendowane odpowiedzi

szuszek.png.7114453bd5b090b5b6a48108e99ea825.png

153005716_pasekinfo.png.43bf7249af6dfef9372e9486ba9a8ff5.png

Witam, z tej strony @MarcoLaEme dzisiaj przygotowałem artykuł dotyczący SATC. Artykuł zawiera wywiad z pracownikiem SATC @Szuszek* oraz zadałem jedno pytanie trzem graczom na spawnie.

1697943159_Pasekwywiad.png.ca6f68fee489ba6f81d2da109c7f67df.png

MarcoLaEme: Jak się Panu pracuje w SATC?

Suszek*: Praca jest bardzo przyjemna, bardzo lubię jeździć pojazdami i pomagać graczom więc uważam, że ta frakcja idealnie do mnie pasuje.

MarcoLaEme: Czy bierze pan kierowców ubera za przeciwników?

Suszek*: Myślę, że nie. Czasem trudno wyrobić z zgłoszeniami więc to czasem oni odciążają cały ruch na serwerze

MarcoLaEme: Po jakim czasie można awansować w SATC?

Suszek*: Po spełnieniu wymagań dotyczących awansu, są one rozdawane co 2 tygodnie.

MarcoLaEme: Jeżdżenie taryfą po całym stanie San Andreas to ciężka praca?

Suszek*: Myślę, że nie jest to ciężka praca jeśli się zapamięta każdą dzielnice i którą trasę wybrać aby dotrzeć najszybciej w dane miejsce.

co.thumb.png.5d7f90f56fbf39ed77b32be7893f6b34.png

MarcoLaEme: Czy kierowca Taxi to dumna praca?

Suszek*:Uważam, że jak najbardziej tak. Gracze po ukończonym kursie często dziękują nam za pomoc i podwózkę.

MarcoLaEme: Czy zdażają się sytuacje, gdy klient zachowywał się niekulturalnie i został wysadzony z pojazdu

Suszek*: Ja osobiście nie miałem takiej sytuacji, ale jeśli zdarzają się takie sytuacje to bardzo rzadko

MarcoLaEme: Dużo ma Pan Pracy?
 Suszek*: Uważam, że SATC nie ujmując innym służbą ma najwięcej do roboty. Jeździmy cały czas z miejsca w miejsce, czasem nie ma czasu żeby odsapnąć

MarcoLaEme: Czy zarobki w SATC są dobre?

Suszek*: Ja osobiście nie narzekam, wypłata jest dobra i dochodzą napiwki od graczy.

MarcoLaEme: Czy kierowcy ubera zajmują miejsca na postojach taksówek?
 Suszek*: Tak, bardzo często trzeba ich upominać.

rp.thumb.png.f76b6a50def007af6f332acfe07a0261.png

MarcoLaEme: Jest możliwość wynajęcia kierowcy SATC na cały dzień jako prywatnego kierowce?

Suszek*: Hmm, ciężkie pytanie, pomijając to, że raczej nikt nie ma całego wolnego dnia to czemu nie.

MarcoLaEme: Uważa pan że Taxi jest szanowane przez inne frakcje?

Suszek*: Myślę, że tak. Ciężko pracujemy, trzymamy się zasad, nie wchodzimy sobie w drogę, więc myślę że nie ma powodu do jakichś konfliktów między frakcyjnych.

MarcoLaEme: Dobrze więc to byłoby na tyle, dziękuje panu bardzo za wywiad.

Suszek*: Dziękuję bardzo i pozdrawiam wszystkich czytelników i redakcję.

pasek.png.12d194fac3f018232b03d3991fa357a6.png

MarcoLaEme: Co Pan sądzi o SATC jako frakcji?

@Banan99: Uważam, że jest to potrzebna i bardzo użyteczna frakcja.

MarcoLaEme: Dziękuje pięknie i życzę miłego dnia.

T.thumb.png.9470a42ff5995e5119f44d0dfade0761.png 

MarcoLaEme: Witam, Marco La Eme redakcja Lion News, co pan sądzi o SATC?

@Bob_Pop: Moim zdaniem jest to bardzo potrzebna i pracowita frakcja, a ostatnia rekrutacja może ukrócić rządy niedzielnych kierowców uber.

MarcoLaEme: Dziękuję i życzę miłego dnia.

X.thumb.png.80a69ae17828b51a2beebe0efb51fd55.png

MarcoLaEme: Jakie jest pana zdanie o frakcji SATC?

@Looserek: SATC jest nie potrzebne uber szybszy lepszy i tańszy plus kierowcy bardziej rozmowni, a SATC ciche i wolne.

A.thumb.png.11ee7f05514b2a25af54ce6ffe2c8505.png920535651_PasekLion.png.4dcab1dada999bb31a193247594732fc.png

Autor: @MarcoLaEme

Korekta: @gereq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.