Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ToKrawczyk

xManyY

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xMany_
Nick oskarżonego: ToKrawczyk
Powód skargi: Brak kompetencji do bycia Moderatorem
Data zdarzenia: 17 marca
Dowody:(będą w załącznikach poniżej i logach)

Opis sytuacji: 17 marca 2024 roku @ToKrawczyk podarował mi wspaniały prezent a mianowicie 2  kary z którymi się nie  zgadzam (ban na chat 2 dni i prawo jazdy również na 2 dni) napisałem oczywiście od tego apelacje lecz zostały odrzucone pan Krawczyk sądzi że manipuluje dowodami, wymiguje się od popełnionych czynów i nie wyrażam skruchy oraz przeszkadzam w pracy na służbie tyczy się to kary za którą dostałem prawo jazdy(za niby celowy taran). Natomiast na drugą apelacje @ToKrawczykpostanowił odpisać następującymi słowami "Zamiast po raz kolejny manipulować dowodami, wstaw ss'a na którym widać wiadomość wysłaną wyżej za którą zostałeś ukarany" otóż takowego ssa nie posiadam zrobiłem tylko ssa z którego można wywnioskować ze dostałem kare za źle napisanie w pośpiechu słowo człowieku. Lecz jeśli było inaczej bardzo bym prosił o przedstawienie i pokazanie mi tego innego słowa za które dałeś mi kare za "flood" na chacie.

Dowód nr 1: (celowy taran oraz wyśmienite manewry pracownika sapd na służbie 😂. Dodam tu jeszcze że nie przeszkadzałem ci w żaden sposób w pracy patrzyłem na rozwój sytuacji oraz nie stałem tam sam.)

Dowód nr 2:(flood na chacie)

1436321019_Zrzutekranu2024-03-17144710.png.da99dd7ca9e77a02970bc5bb35ca686d.png

Witam, po krótce przejdę do meritum.

1. Co do nagrania, wstawiłeś wyłącznie część nagrania a dokładniej jego końcówkę. Wraz ze swoimi znajomymi utrudnialiście nam służbę oraz wykonywanie działań po pościgowych, w momencie w którym zakończyliśmy wykonywane działania zacząłeś jechać środkiem drogi dlatego zjechałem na pobocze chcąc uniknąć kolizji, natomiast ty bezczelnie, aby pokazać się przed znajomymi uderzyłeś we mnie. Wszystko ma swoje granice, a w przypadku gdzie gracz utrudnia innym rozgrywkę celowo, nie zastanawiam się tylko od razu przechodzę do reakcji. 

2. Jeśli chodzi o ss, nie za tą wiadomość otrzymałeś mute'a. Dosłownie parę wiadomości wyżej po otrzymaniu kary związanym z prawem jazdy postanowiłeś podzielić się ze mną swoją reakcją, która brzmiała "xDDDDDDD". Otrzymałeś ode mnie warna związanego z floodowaniem dosłownie kilka minut przed tym zdarzeniem, brak poprawy pomimo wcześniejszych ostrzeżeń nie pomógł, więc pozostało mi ciebie jedynie ukarać, abyś końcu zrozumiał swoje winy.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na decyzję Rcon.

Nie byli to znajomi tylko przypadkowi gracze którzy tam stali razem ze mną poza tym jeżeli chciałeś już tak bardzo uniknąć tej "kolizji" to mogłeś poczekać chwile na tym chodniku a nie że robisz niespodziewane manewry na drodze nie byłem w stanie przewidzieć tego że na chwile tam wjedziesz i zaraz będziesz znowu wyjeżdżał na drogę a co do tego reakcja była taka jaka była bo nie jest to celowy taran. Decyzję pozostawiam w rękach Rconów.

Na nagraniu widać celowość akcji i specjalne prowokowanie Moderatora, jednakże nie był to typowy i celowy taran. W tej sytuacji to Moderator włączał się do ruchu i to on spowodował kolizję. Rzeczywiście manewry radiowozem były ciężkie do przewidzenia i nie widzę tutaj winy Oskarżajacego w tej jednej sytuacji. Kwestia poprzedniego utrudniania służby pozostaje nierozstrzygnięta, gdyż nie mamy na nią nagrania. W takiej sytuacji muszę wierzyć na słowo Moderatora i kara zostaje w historii kar Oskarżającego. 

Kara wyciszenia została nadana prawidłowo i jej zasadność nie pozostawia żadnych wątpliwości.

Podsumowując całą sytuację zobowiązuję Moderatora @ToKrawczykdo spłaty 1000$ rekompensaty dla gracza @xManyY w związku ze spowodowaniem kolizji ze swojej winy (Czas na spłatę do 10.04.2024r, potwierdzenie wpłaty proszę wysłać do mnie w wiadomości prywatnej) i upominam go na przyszłość aby lepiej rozpoznawał sytuacje w których on również jest uczestnikiem. Skargę uznaje za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.