Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza balinafali

sateo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43024
Login: Mooka
Nick oskarżonego: @balinafali
Powód skargi: Robienie pościgu pojazdem organizacyjnym, pomimo zakazu obowiązującego w organizacji. Dodatkowo, brak zwrotu za pojazd, przez który został zrobiony pościg (Sultan 43892). Koszt parkingu policyjnego wyniósł  2000$,naprawa 240$, 66 paliwo. Oczekuję zwrotu pieniędzy na moje konto bankowe na UID 43024.
Data zdarzenia: 16.03.24
Dowody: 

Spoiler

image.png.76ab5911d575ce11d7e33a799490a518.pngimage.png.302b26ad240f9fc294d079ddd38f4f84.pngimage.thumb.png.1f56ac1c49481fc4f84e4da45e1c7a01.pngimage.png.fa50d637935a6f6497e8d640ea365380.png

5 godzin temu, balinafali napisał:

Nie pozdrawiam, Dziecinne zachowanie „Lidera” organizacji, wydalenie z organizacji uwaga z byle jakiego powodu (nawet ostrzeżenia brak), skarga powinna zostać odrzucona, brak możliwości dogadania się poza forum, dodam że czas na ogarnięcie miałem do dnia 17.03.2024 przez co jakiś „Lider” niestety z dziecinnym zachowaniem jednak postanowił wydalić z organizacji+napisac skargę na forum (XD)

Ale ty udajesz czy to przez to, że pisaleś to pozna noca bo ja nie rozumiem. Zostałeś wydalony z organizacji za złamanie regulaminu dwukrotnie. W regulaminie pisze jasno "§3.1 Pojazdem z organizacji nie należy robić pościgu bez zgody jego właściciela." Ty naruszyłeś ten punkt dwa razy. Po pierwszym razie, używałeś sultana do pościgu, co spowodowało decyzję właściciela pojazdu o odpisaniu go z naszej organizacji. Po przeprowadzeniu rozmowy z nim, ponownie dopisał go do organizacji, ale już następnego dnia ponownie złamałeś ten warunek, prowadząc pościg znów jego sultanem bez jego zgody. Dostaleś ostrzeżenie, miałeś wyciągnąć sultana do godziny 18 ale nie zareagowałeś w ogóle. No cóż, po twojej kolejnej nieudanej próbie komunikacji postanowiłem dać ci kolejny dzień, ale twoja odpowiedź była na tyle żałosna, że musiałem cie wyrzucić z organizacji na "zbity pysk :D''. "Skarga powinna zostać odrzucona",  masz jeszcze jakieś życzenia? Może chcesz, aby administracja nie nalegała do tego, byś zwrócił kwotę? Czy może po prostu przyznaj się, że jesteś na tyle biedny, że nawet nie masz tylu pieniędzy, aby zwrócić gotówki. Oczekuję na odpowiedź administracji, nie mam nic więcej do dodania. 😙🤗

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.