Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny

Nalesnik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Stulejarz
Nick oskarżonego: Bolesny
Powód skargi: Wyśmiewanie się z zawieszenia + obraza gracza
Data zdarzenia: 15.03.2024
Dowody:https://imgur.com/a/EiooT7M
Opis sytuacji: Po akcji RP sobie biegałem obok OSK tepnął się do mnie support Bolesny i napisał do mnie wyżej wymienione rzeczy. Myślę że nie jest to godne zachowanie jako taka osoba która ma pomagać graczą a nie z nich się naśmiewać.

Spoiler

[2024-03-15 19:16:31] [Output] : (123) Bolesny: a ty co biedaku
[2024-03-15 19:16:33] [Output] : (123) Bolesny: dalej zawiecha?
[2024-03-15 19:16:34] [Output] : (116) Nalesnik: aha?

Była akcja rp na której pilnowałem, żeby gracze nie wchodzili na teren akcji(było dużo raportów na to). Po akcji zobaczyłem jak jakiś SAPD napisał do Naleśnika "co tu robi". Podbiegłem do niego(nie tepnąłem jak napisane wyżej) i chciałem zapytać czy(a jak tak to na ile) jeszcze ma zawiechę. Nie miałem nic złego na myśli.

Nigdy nie pisaliśmy nic na pw(poza jedną kontrolą, ale to służbowa sprawa), ani nie było między nami żadnego konfliktu, to niby czemu miałbym cię prowokować? Chciałem tylko porozmawiać i może faktycznie źle dobrałem słowo. Słowo "biedak" nie jest obraźliwe, a oznacza między innymi "człowiek nieszczęśliwy". Moje logi to potwierdzą, ze nic nie miałem złego na myśli:

[2024-03-15 19:16:30] [Output] : (123) Bolesny: a ty co biedaku
[2024-03-15 19:16:32] [Output] : (123) Bolesny: dalej zawiecha?
[2024-03-15 19:16:33] [Output] : (116) Nalesnik: aha?
[2024-03-15 19:16:39] [Output] : (116) Nalesnik: co to ma być?
[2024-03-15 19:16:53] [Output] : (123) Bolesny: biedaku, czyli smutny człowieku
[2024-03-15 19:16:56] [Output] : (123) Bolesny: w moim myśleniu

Wystarczyłoby jakbyś chwile ze mną popisał, a nie od razu poszedłeś pisać skargę. Zobaczyłbyś, ze nic złego nie miałem na myśli.

Cytat

Chciałem tylko porozmawiać i może faktycznie źle dobrałem słowo. Słowo "biedak" nie jest obraźliwe, a oznacza między innymi "człowiek nieszczęśliwy". Moje logi to potwierdzą, ze nic nie miałem złego na myśli:

Rozumiem lecz napisałem ową skargę z powodu prowokacji innych graczy na serwerze w moją stronę i pomyślałem że twoje słowa skierowane do mnie są prowokacyjne i nie na miejscu dla tego skarga się pojawiła.

Cytat

ani nie było między nami żadnego konfliktu

Dokładnie nie mieliśmy lecz te słowa źle dobrane zostały u mnie odebrane jako prowokacyjny i obraźliwe miejmy nadzieje że sytuacja drugi raz się nie powtórzy i nie będę zmuszony pisać kolejną skargę w twoim kierunku.
Myślę że wszystko z supportem rozwiązaliśmy i wyjaśniliśmy więc można skargę zamknąć nie chce żeby support został ukarany za złe dobrane słowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.