Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Powrót Po roku przerwy i znowu odejscie eh

BlaquXGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka mordki, powrót na serwer po roku przerwy, dostanie się do SARA i nagle blisko przed wynikami egzaminów dostaje karę serwerową i kończę przygodę z Sara.

Trudno taki los mnie spotkał, na ten moment kilku dniowa przerwa od grania na serwerze. Może wrócę z pełną aktywnością jak znowu będzie rekrutacja do SARA lub SATC pozdro

@CharlotteVanessa@Mizshift@Braian11 @Toya@D4rkNight@Ravdor@shvky @TomseeSDzięki za wszystko😥😥 będę tesknił ale sie nie poddaję i bede probówał w nastepnej rekutacji

1 minutę temu, Toya napisał:

nie poddawaj się! inne rzeczy możesz robić też na serwerze 😉 

niby tak ale wiadomo od poczatku marzyłem aby dostac sie do SARA i i tam funkcjonować. Na serwerze nie ma co robic nie ma z kim pograc, pogadac itp. A samemu to slabo

A zreszta dopoki nie bedzie rekrutacji do SATC lub SARA to nie oplaca mi sie grac samemu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.