Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Navara - oskarżony przez ElCzefe

ElCzefe

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Navara

Data zdarzenia:  14.02.2024

Opis zdarzenia:  Przyjechałem na giełdę średnią w Las Venturas na 15 sekund sprawdzić cenę auta i zaparkowałem auto w sposób widoczny na nagraniu, po czym wasz niekompetentny pracownik stwierdził, że jest to auto ,,Pozostawione bez opieki,, gdzie ja byłem obok auta, a od zaciągnięcia ręcznego do założenia blokady minęło 10 sekund co też jest na nagraniu i zabrał mi to auto spod nosa na PP. Uważam, że jest to zachowanie poniżej godności człowieka, wystarczyło powiedzieć, abym przestawił auto które i tak jak wyżej napisałem stało 10 sekund. Dodatkowo jako pracownik frakcji opisując karę w PP nawet nie potrafi poprawnie zgodnie z zasadami gramatyki jej napisać, to źle stawia w świetle frakcje. Dodatkowo pojazd ten jest użytkowany w celach zarobkowych na aplikacji transportowej, więc wasz pracownik pozbawił mnie możliwości zarobku.

Dowody: ps. nie mam warunków żeby przyciąć film xD

Spoiler

Navara.png.61d97b200a809e6d630006343aa0c632.png

Kolego jeśli zostawiasz autko bez opieki mam prawo ci to zabrać a zrobiłeś to z premedytacją bo widziałeś ze sprawdzam auta. Więc uwazam ze w ten sposób nauczysz się stawiac auto tam gdzie powienieneś czyli na parkingu 40$ cię nie zbawi. A jak bedziesz tak zostawiał to za każdym razem będziesz wyciągał auto z pp.

mta-screen_2024-03-14_20-06-13.png

Tymczasem ziomek nie prój sie do mnie bo mogłbyś być moim synem ale dobrze ze nie jesteś bo trzeba by było odrazu eutanazje ci zrobic. A jak tobie kanapki zabieraja w szkole to przepraszam bardzo twoja wina.  Jedynym spocencem to jesteś ty bo myslisz ze w taki sposób atencje znajdziesz. No chyba nie pomyliłeś adres. Jak szukasz atencji to udaj się do swoich kolegów z organizacji. Tyle w temacie czekamy na zarząd.

W tej sytuacji powinieneś zdjąć mu blokadę, upomnieć go, aby więcej nie popełnił tego błędu. 

Zawsze gdy gracz jest w pobliżu nie masz prawa zabierać pojazdu, gracz ponadto siedział w pojeździe nim załadowałeś go na lawetę. Natomiast gdyby gracz wsiadł w pojazd w momencie gdy byłby na pace lawety, byłoby już za późno. 

W tej sytuacji @Navara proszę zwróć graczowi @ElCzefe pieniądze za parking policyjny, po czym wklej tutaj loga bądź ss'a. 

Będziesz czekał aż wbije na serwer także do wieczora na pewno bo ja nie nolife na serwerze jak niektórzy.I na drugi raz kulturalnie się do mnie odnoś to się dogadamy na miejscu. I nie ciesz się zbytnio bo ta sprawę wygrałeś ale następne możesz przegrać. I nie wymadrzaj się bo kiedyś to ci zaszkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.