Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na czechu874

Neho

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Neho
Nick oskarżonego: @czechu874
Powód skargi: Celowe uderzenie w taksówkę na autostradzie
Data zdarzenia: 18.01.2021
Dowody: 

Spoiler

2.thumb.png.17b9a0a6cd7f21f3696e07b0e3560426.png1.thumb.png.5042f20182ab742d0b243e5df8e2be5c.png

Opis sytuacji: A więc tak... Dostałem informację o zgłoszeniu w bazie SATC że gracz @SzafaYs potrzebuje taksówki, bez wahania przyjąłem zgłoszenie. Zażyczył on sobie abym zawiózł go na kutry znajdujące się w Las Venturas, oczywiście zgodziłem się. Gdy wyjechaliśmy na autostradę wszystko było dobrze do czasu gdy na drodze spotkaliśmy gracza o nicku @czechu874. Jechał wolno więc postanowiłem go wyprzedzić zgodnie z KRD lewą stroną ulicy, owy gracz gdy zobaczył że próbuję go wyprzedzić natychmiastowo zjechał na lewy pas jednocześnie taranując mnie i wprowadzając mnie w poślizg co skutkowało rozbiciem się taxi, po całej akcji gracz uciekł. (Myślę że gracz @SzafaYs może potwierdzić to zdarzenie).

Edit: Gracz przelał mi właśnie pieniądze 20 minut po zdarzeniu nie przyjąłem ich ponieważ taxi naprawiłem sam a chcę aby poniósł konsekwencje za swoje czyny. Dodam do tego że gracz notorycznie dostaje kary.

Spoiler

4.PNG.ec8acd931ba1dfaea4bc4aea74b19863.PNG

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

3.PNG.9448b8827e2106b0c71ec674674e78d8.PNG

21 minut temu, czechu874 napisał:

dałem mu pienidze i je  przyjoł

Oczywiście przyjąłem pieniądze które następnie ci odesłałem, ponieważ wysłałeś mi pieniądze dopiero 20 minut po zdarzeniu a taksówka już dawno była naprawiona oraz wspomniałem że nie przyjmę ich od ciebie, ponieważ chcę abyś poniósł konsekwencje za swoje czyny które robisz nie pierwszy raz.

9 minut temu, czechu874 napisał:

i to nie było celowe tylko niechcący

Nie wierzę w to, ponieważ gdy cię wyprzedzałem nagle skręciłeś w moją stronę taranując oraz spychając mnie z drogi.

26 minut temu, czechu874 napisał:

gracz nie dal  się przeprość

Nie kłam bo nawet nie miałeś takiego zamiaru... Od razu uciekłeś bo wiedziałeś że taksówką cię nie dogonię, a potem gdy zawiozłem klienta i przyjechałem na mechanika się naprawić nawet nie podszedłeś ani nie napisałeś na /pm

51 minut temu, czechu874 napisał:

hha raz ci dałem potem za drugi i przyjołeś zresztą jest  to w logach

Oddałem ci obie wysłane mi kwoty...

Edit: Przepraszam za błąd nie odesłałem ostatniej kwoty, najprawdopodobniej tego nie zauważyłem.

Edit 2: Odesłałem graczowi pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.