Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Dzień za dniem

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prawdopodobnie po raz ostatni ten piękny serwer ProjectRPG! Chciałbym podziękować za ponad 3 lata wspólnej gry. Dziękuję całej administracji serwera, za wytrzymanie ze mną oraz przeprosić za tzw."odwalanie". Ze wszystkimi dobrych relacji nie miałem, jednak powodzenia gracze ProjectRPG, gdyż scena mta jest psuta przez toksyczność graczy itd. Serwer trochę staję się nie przeznaczony dla mnie i chciałbym wrócić do tego pierwszego dnia na tym serwerze i zacząć od początku. Dzięki za grę @MLLC^PaToReQ_BDF, cały zarząd MLLC, gdyż to jest organizcja, w której dużo się nauczyłem. Dziękuję innym org. takich jak:Ziomeczki Ziomy,CDW. Wiele organizacji upadło do tego czasu, a których byłem. Z wieloma graczami spędziłem dużo czasu, więc nie ma co spamić tymi pingami. Dziękuję jeszcze raz i dzięki ❤️....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.