Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Organizacja Chlopaki Do Wziecia

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

24GW0Rb.png

informacje.png

Witajcie, z tej strony Junior Pressman @igosiekx z Redakcji Project News. Dzisiaj krótko przedstawię organizację Chlopaki Do Wziecia oraz zadam kilka pytań dla 2 osób z zarządu. Zapraszam do przeczytania.

artykul.png

Organizacja Chlopaki Do Wziecia to organizacja, która ma już rok od założenia. Na ten czas wiemy, że posiadają 18 osób w organizacji oraz 24 aut. Ich baza znajduję się na farmie w Whetstone. Mają dużo miejsc na samochody, na którym stoją pojazdy różnych klas między innymi Bullet, Vincent, Huntley, Jester, Buffalo, Manana, Camper, Yankee, Boxy, Turismo, Premier i inne auta, a także znajdą się pontony. Organizacja jest nastawiona na mniejsze, zgrane, sympatyczne grono z podobnym podejściem oraz zainteresowaniami. Tak jak mawia lider: "jakość, a nie ilość". Awansować można na 6 różnych rang.

Gzqqb1L.png

I: @igosiekx| d: @DANERKO*CDW

I: Dzień dobry, z tej strony Junior Pressman @igosiekx z Redakcji Project News. Czy znalazłbyś chwilkę na wywiad?
d: Cześć. Pewnie, że tak.

I: Dlaczego założyłeś organizację swoją, a nie dołączyłeś do innej organizacji?
d: To był moment, gdzie już miałem jakąś taką swoją społeczność, tak więc chciałem zrobić dla nas organizacje, aby zasady były takie, jakie nam odpowiadają i zadbać o to, jak taka organizacja będzie wyglądać.

I: Skąd wziąłeś pomysł na nazwę organizacji?
d: Chłopaki Do Wzięcia powtarzało się, a szukaliśmy coś w takim klimacie, że kawalerzy trochę z humorkiem więc padło na CDW.

I: Dlaczego akurat oli16cm jest na randze vlider w organizacji?
d: Oli praktycznie jest od początku założenia organizacji i na początku mojej przygody ze streamowaniem z MTA co było jeszcze wcześniej, niż powstanie organizacji pomagał mi w gierce. Nie był on vliderem od początku, ale gdy nadeszła zmiana to idealnie nadawał się właśnie ze względu, na to ile jest przy mnie, przez to, że pomagał oraz jego dostępność na serwerze. W ten sposób jest na stanowisku vlidera i na razie sprawdza się elegancko.

I: Ile posiadacie osób w organizacji?
d: Aktualnie 18 i zazwyczaj jest to w okolicach 20 osób. Bywało tak, że osób było blisko 30, a także okolice 15-stu. Jeśli rekrutacja się zamyka to logiczne, że ilość członków spada. Nie zależy mi na ilości osób, a na tym, jakie osoby się w organizacji znajdują.

I: Czy w waszej organizacji ktoś jest we frakcji?
d: Oczywiście, aktualnie 3 albo 4 osoby są we frakcjach różnych np. SATC czy SARA. To się zmienia, ale zawsze jest ktoś, kto należy do frakcji.

I: Czy miałeś kiedyś plan zamknąć organizację?
d: Nie. Na początku bywały trudne momenty, miałem myśl, że może trochę się pośpieszyłem, ale poświęcone chęci, czas i czasami trochę pieniędzy pokazały drogę i jesteśmy na wysokim poziomie, a myśl zamknięcia nie pojawiła się.

I: Jakie masz dalsze pomysły na organizację?
d: To dosyć proste. Rozwijać ją i iść do przodu to znaczy kupno coraz to droższych pojazdów np. Idziemy powoli, ale razem z jakością. Pozdrawiam całe CDW.

I: Dziękuje za poświęcenie czasu. Do widzenia!
d: Również dziękuje, cześć.

viCRKWy.png

I: @igosiekx| O: @oli16cm

I: Dzień dobry, z tej strony Junior Pressman @igosiekxz Redakcji Project News. Czy znalazłbyś chwilkę na wywiad?
O: Dzień dobry. Jasne, że tak.

I: Czy w waszej organizacji organizujecie jakieś eventy organizacyjne?
O: Bywają zloty, które są otwarte i nie są tylko dla osób z org. Są też konkursy o sianko na dc oraz szybkie paluszki w gierce.

I: Ile czasu jesteś w organizacji?
O: W organizacji jestem od początku jej założenia. 

I: Czy twoja ranga vlider należy do najcięższych?
O: Akurat nie należy do najcięższych.

I: Czy posiadacie coś takiego jak czarną listę w organizacji?
O: Tak posiadamy czarną listę w organizacji.

I: Czy pamiętasz jakąś historię najśmieszniejszą w organizacji?
O: Różne skoki kaskaderskie

I: Dobrze, powiedz mi, kto może dołączyć do waszej organizacji i kiedy otwartą macie rekrutację?
O: Aktualne wymagania to: 800rp 75h 15lat. Mamy rekrutację głosową co jest raczej plusem i od rozmowy zależy czy oko może być przymknięte na lekki brak wymagań. Rekrutacja trwa miesiąc, później miesiąc przerwy i tak staramy się otwierać.

I: Czy masz jakieś pojazdy przepisane do organizacji?
O: Tak mam Turismo oraz Glendale Duchomobile.

I: Dlaczego akurat dołączyłeś do tej organizacji, a nie do innej?
O: Dlatego że przez długi czas nie chciałem dołączać do żadnej organizacji, a dołączyłem do Chłopaki Do Wzięcia dlatego, że dostałem zaproszenie od Danerka.

I: Dobrze tutaj dobiega koniec czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 
O: Tak chciałbym pozdrowić cała naszą organizację CDW oraz Damian232345 Filipenno16cm.

I: Dziękuje za udzielenie mi wywiadu do zobaczenia!
O: Dziękuje również cześć!

4k4Ly1z.png

k1AwIr0.png

ckLqNo6.png

ghSWP3S.png

pYWLxaH.png

0LgExwl.png

gaztcnm.png

9sqHwiv.png

8eybfgF.png

KsDF6Sj.png?ex=6601e47d&is=65ef6f7d&hm=34d1cd85c797b6dd89940e369ef0aa904c5bf89c28f97509dd7c909e47768f09&

jOCD8TO.png?ex=66018359&is=65ef0e59&hm=1c39687d2f0d2b0d17d0ef59f90c829a8030d01fe495a102077ec8a951df40c9&Wqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.