Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Tunerem Mechanicznym bialyja

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

PKw8XDv.png

34yiMrE.png

Cześć, z tej strony  Junior Pressman @igosiekx Redakcji Project News, dziś przygotowałem dla Was Artykuł, jakim jest wywiad z Tunerem Mechanicznym @bialyjausiadzcie i przeczytajcie!

LKZ38Vt.png

I: Cześć , z tej strony Junior Pressman @igosiekx z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
B: Oczywiście , że tak 

I: Dobrze , w takim razie opowiedz nam coś o sobie 
B: Nazywam się Jacek i kończe w tym roku 20 lat. Interesuje się akwarystyką, wędkarstwem, przyrodą, muzyką i autami. Zazdrościłem koledze czarnego E46 jednak zardzewiało i wyparowało. Lubię hazard i piwo. W tym roku zaczynam pracę leśnika i będę próbował się w tym kierunku rozwinąć.

I: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
B: Serwer polecił mi @mirek_mefedron którego serdecznie pozdrawiam. Był to moment gdy upadła legenda MTA, a miras nie raz wspominał o PRPG. Pewnego dnia uznałem, że dam serwerowi szanse i zobaczę co w trawie piszczy.

I: Jak wyglądały twoje początki na serwerze?
B: Na początku nie przykładałem zbytniej uwagi do serwera bo myślałem, że to projekt jak każdy inny. Uważałem, że pochodzi z miesiąc lub dwa i upadnie jednak sami widzimy jak to się wszystko rozwinęło.

I: Jak wyceniasz swój majątek i co w nim kolekcjonujesz?
B:  Majątku nie umiem dokładnie zliczyć. Jest to około 13.000.000$. Mam tunera i troszkę aut na dużym tuningu. Moje serce podbił nowy projekt windsora na torowym i nitrze. Uważam, że aktualnie nie ma lepiej driftującego auta od windsora. Z ciekawszych rzeczy mam jeszcze sadlera na torowym i nitrze. Reszta aut jest całkiem normalna.

oEFRRHD.png

I: Czy chciałbyś zostać administratorem serwera jako Supporter? Pisałeś podania w trakcie rekrutacji?
B: Próbowałem jednak moja przeszłość na serwerze jest całkiem "kolorowa" pod względem kar i raczej nie mam co liczyć na stanowisko w administracji. Przy poprzedniej rekrutacji przemyślałem jakby to miało wyglądać i zdałem sobie sprawę, że to nie dla mnie.

I: Dobrze , widzę , że nie jesteś w żadnej frakcji. Byłeś kiedyś w jakiejś? Dlaczego teraz nie ma ciebie w żadnej frakcji?
B:  Byłem w jednej frakcji... Była to frakcja SATC. Pobyt w niej wspominam bardzo dobrze. Ludzie byli fajni atmosfera również była bardzo miła. Do innej frakcji się nie wybieram bo SATC mi odpowiadało jednak zdecydowałem się ją opuścić po zakupie tunera.

I: Super, przejdźmy teraz do Twojego tunera. Czym się zajmujesz jako tuner? ile dziennie masz klientów? Co robisz jako tuner?
B: Jestem tunerem mechanicznym. Zajmuje się montażem części takich jak ecu, turbo, gwinty itp. Przechodząc do ilości klientów jestem w stanie stwierdzić iż jest to losowe. Są dni gdzie klientów jest masa a są takie dni gdzie tuner świeci pustkami. Staram się zebrać stałych klientów dając uczciwe doliczki. Mam też łatwiej bo dużo ludzi przyjeżdża przez to, że kojarzy mnie z radia.

I: Grasz w inne gry niż MTA?
B: Jeśli chodzi o regularną rozgrywkę to gram dużo w CS2. Poza CS' em nie gram w inne gry. Kiedyś pogrywałem Teemo w ligę jednak diabły mnie opuściły i zostałem tylko przy Multi Theft Auto oraz Counter Strike Global Offensive. 

I: Czy uprawiasz jakiś sport? 
B: Jestem wędkarzem. Wędkowanie pozwala mi się uspokoić i odpocząć w otoczeniu natury. Siedzenie nad wodą z piwkiem jest bardzo relaksujące. Wśród moich kolegów mam wiele wędkarzy więc jest to też sposób spędzania czasu ze znajomymi.

tMKKvkL.png

I: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak to jakie gatunek jest twoim ulubionym i lubisz go najbardziej słuchać? 
B: Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że nie słucham muzyki. Jak już słucham to czegoś spokojnego lub nostalgicznego. Bardzo lubię przy muzyce wspominać miłe chwile w życiu. Kolejna opcja słuchania muzyki jest jak mocno popije... W takim momencie wlatuje techno lub młody g.

I: Niestety tutaj nasz wywiad kończy się czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 
B: Pozdrawiam @MichaelRWD i mniejszości etniczne! Do widzenia!

KsDF6Sj.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dowiedzieliście się kilku ciekawych rzeczy o @bialyja. Zachęcam Was również, do zapoznania się z innym artykułami pracowników Redakcji Prasowej Project News. Wszystkich czytających pozdrawiam i życzę miłego dnia/wieczoru/nocy, w zależności od tego, o jakiej porze doby czytacie mój materiał.

8eybfgF.png      

jOCD8TO.png?ex=66018359&is=65ef0e59&hm=1c39687d2f0d2b0d17d0ef59f90c829a8030d01fe495a102077ec8a951df40c9&rX9Encx.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.