Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na CzajKA

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: CzajKA
Powód skargi:  Animacje
Data zdarzenia: 10.03.2024
Dowody: image.png?ex=660096b1&is=65ee21b1&hm=0fba32170c7f9d2a5e3b1f4da55f351e1bd64818f93fea785fd8564a21430c8f&=
Opis sytuacji:  Na moim ulubionym serwerze, gdzie spędzam dużo czasu, zdarzyła mi się niecodzienna sytuacja, która bardzo mnie uraziła. Byłem w celi, starając się nie przeszkadzać współosadzonym, gdy nagle musiałem wykonać pewną czynność. Czuję się strasznie urażony, że moja naturalna potrzeba została zignorowana. Chciałbym podkreślić, że cela nie jest miejscem publicznym, więc miałem prawo do intymności. Mam nadzieję, że ta sytuacja zostanie poważnie potraktowana, a odpowiednie kroki zostaną podjęte wobec moderatora.

Witam, został wysłany na ciebie report, iż używasz wulgarnej animacji w celi więziennej oraz przeszkadzasz innym w odbywaniu kary, więc otrzymałeś ostrzeżenie i dalej nic sobie z tego nie robiłeś, po czym zostałeś wyrzucony z serwera. Tak cela więzienna jest miejscem niepublicznym, ale swoją animacją "/wale" specjalnie prowokowałeś innych w interiorze, dlatego postanowiłem o wyrzuceniu cię z serwera. Z mojej strony to wszystko. Życzę miłego wieczoru.

Animacje zostały wprowadzone na serwer i nie są obligatoryjnie karane na serwerze. Sam powód "Animacje" nie są dla mnie powodem do wyrzucenia gracza z serwera. Upominam Moderatora, aby w przyszłości reagował na animacje mające na celu utrudnienie komuś gry, bądź okazanie braku kultury względem innego gracza, szczególnie gdy inne kanały komunikacji są zablokowane. Skargę przyjmuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.