Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Stachu_999 - oskarżony przez Bogush

Bogush.RIZZLER

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Stachu_999
Data zdarzenia: 07_03_2024
Opis zdarzenia: sytuacja prezentuję się następująco: pracownik SARY podczas służby podjeżdża pod nieopłacony domek jak by nigdy nic opłaca go sobie po czym od razu zaczyna zabierać auta . Sytuacja normalna zapomniałem opłacić i dobra ale jestem poirytowany sytuacją ze gracz zrobił to podczas służby i się tego wypierał ,jeśli by się przyznał to okej widział okazję zdarzyło się spoko, ale  jednak iż zgrywa niewinnego chociaż doskonale znam prawdę nie mogę zostawić tak sobie tej sprawy , sam jestem pracownikiem innej frakcji dlatego nie podobają mi się działania i łamanie regulaminu przez tego gracza
Dowody: 
image.png.ca2a617615b30e725559e71b45310d8b.png : na pierwszym zdjęciu widnieje data ale nas interesuję dokładana godzina 17:35 - godzina w której domek został opłacony

image.png.9a04c9f051843f291bb2e98324294c0b.png : na drugim zdjęciu widnieje godzina wsadzenia auta do PP 17:39(w zaokrągleniu) 

Pracownik w 4min wsadził auto z pod domku do pp , dodam że w tym czasie zdążył wsadzić dwa auta , moje i kolegi . Gracz upierał się że po prostu jest szybki chodź mi nie wydaję się aby w ciągu 4 min zdążył z domku pojechać na bazę SARY wrócić na LS i dodatkowo w ciągu tych 4 min wywieść dwa auta na pp . Od razu widać że coś jest nie Halo 

Mam nadzieję że ta sytuacja nauczy gracza przestrzegać regulaminu lub przynajmniej przyznawać się do błędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.