Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga

KocvreK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KocvR
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: Bezsensowne punkty na forum
Data zdarzenia: 05.03.24r
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.4de94383184e1459d91e6f23cfc6fd62.pngimage.thumb.png.19548192f2087200194c8134271cfbd8.png

Opis sytuacji: Bezsensownie nadane punkty. Jak niby inaczej mam się skontaktować z graczem zainteresowanym moim ogłoszeniem? Rozumiem jakbym podbijał post, pisząc "bump", "Halo nikt nie chce nic sprzedać". Ale normalnie odpowiadając graczowi pytaniem, ile za to chce czy tudzież pytanie o cenę - to chyba normalne. Dajmy na to, jeśli gracz miałby pełną skrzynkę pocztową na forum, nie miał podanego żadnego komunikatora w profilu na forum, a na grze by nie był aktywny, to jak miałbym się z nim skontaktować, jeśli byłbym zainteresowany kupnem pojazdu? Liczę na pozytywne rozpatrzenie skargi, bo to jest po prostu chore. (Każdy tak zawsze odpowiadał na forum i nigdy nie było za to punktów, a teraz nagle pani Supporterka Gaga się uczepiła tego tematu bezsensownie 😉) Ewentualnie na zmianę podpunktu w regulaminie działu, a nie pójście na łatwiznę i napisanie ogólnikowo. Cyt.  § 6 Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku.                                                     

Z poważaniem, KocvreK

Witam, jak już pisałam wiele razy- kontaktować się z graczem można na wiele sposobów (gra, forum, discord itp.). Tłumaczenie się, że "co jeżeli gracz nie pozostawił żadnego kontaktu do siebie" troszke mija się z celem patrząc na to, że na profilu gracza któremu odpisywałeś w wątku znajduje sie kontakt do niego na discordzie (więc nawet gdyby miał pełną skrzynkę na forum, nadal miałeś możliwość kontaktu). To nie ja ustaliłam regulamin działu. Do moich zadań należy pilnowanie tego czy wszystko co znajduje sie w tym dziale nie łamie go i to właśnie robię (tak jak każdy inny członek administracji pilnujący tego działu). 

15 godzin temu, Gaga napisał:

Witam, jak już pisałam wiele razy- kontaktować się z graczem można na wiele sposobów (gra, forum, discord itp.). Tłumaczenie się, że "co jeżeli gracz nie pozostawił żadnego kontaktu do siebie" troszke mija się z celem patrząc na to, że na profilu gracza któremu odpisywałeś w wątku znajduje sie kontakt do niego na discordzie (więc nawet gdyby miał pełną skrzynkę na forum, nadal miałeś możliwość kontaktu). To nie ja ustaliłam regulamin działu. Do moich zadań należy pilnowanie tego czy wszystko co znajduje sie w tym dziale nie łamie go i to właśnie robię (tak jak każdy inny członek administracji pilnujący tego działu). 

Podałem tylko przykład, nie pisałem o tej konkretnej sytuacji, jakbyś nie umiała przeczytać ze zrozumieniem. Druga sprawa, żaden inny członek administracji (nawet odpowiedzialni za niego z góry administratorzy) nigdy nie wlepili mi punktów za to, jak odpowiadałem graczom w swoim temacie(a gram tu już 3.5 roku), jak można zauważyć po licznych skargach na Ciebie, to tylko Ty masz z tym problem. Więcej odpowiedzi na ten temat nie mam zamiaru udzielać, zostawiam do rozpatrzenia dla ARCON 

Z poważaniem, KocvreK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.