Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mleko452

S4JMON

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 64508
Login: mam_samolota
Nick oskarżonego: mleko452
Powód skargi: Oszukanie na rodzaj paliwa.
Data zdarzenia: 05.03.2024 
Dowody: image.thumb.png.8b604c063f3d68a2b62af04e777af969.png

image.png.95c51f2fed4ba3bab25632fe280475a5.png

Opis sytuacji: Kupiłem pojazd Vincent Kombi, pojazd wart pewno z 40k maksymalnie więc nawet nie sprawdzałem na forum, czy jest to benzyna czy diesel, ale gracz nie zachował się miło oszukując mnie. Pytałem także co do silnika, powiedział, że 1.9, albo 2.2, okej, okazało się, że 1.9, ale o to już problemu nie mam, bo informował, że ten, lub ten, natomiast co do paliwa, zapytałem wprost, oraz także odpowiedzi wprost dostałem, ale złej, pojazd miał być w benzynie"Pb" a nie w dieslu.
Jeszcze potem mu napisałem, że mnie owalił, a ten napisał "Dokładnie" czy to jest normalne zachowanie?

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:    image.png.c5390aa399b4d22b8eae204f466d1fdb.png

W momencie sprzedaży pojazdu powinieneś dokładnie określić co pojazd posiada oraz jaki ma silnik. W tym wypadku oszukałeś gracza informując go o tym, że pojazd jest na benzynę. 

Ze swojej strony proponuje dokonanie odmiany, także określcie się ile czasu potrzebujecie na jej dokonanie. 

A po drugie sprzedałem mu auto za 35k a napisał że warty 40k wienc to jest normalna cena no dobra fakt że napisałem na początku że ma benzynę a miał Dizla a też pisałem dwa razy że nie wiem co on ma i pisałem mi też żeby poszedł na giełdę zobaczyć co ma 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.