Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na Leokadia

cosmo

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  cosmko
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: Niesłuszny kick.
Data zdarzenia: dzisiaj, tj. 04.03.2024 około godziny 12:20-12:30
Dowody: brak.
Opis sytuacji: Korespondowałem sobie z graczem Paski, ale gracz mnie zlewał, bo mi nie odpisywał lub afczył - ok. Dostałem warna za spam od supportera Limek, co uważam za nieuczciwe, ponieważ każdy gracz może pisać co chce i do kogo chce i obojętnie o której porze dnia. Ogółem po to jest pmoff. Gracz Paski wciąż mi nie odpisywał - w porządku, zablokował PM - ok, zrozumiałe to jest, że nie chce ze mną korespondować. Po tym, gdy ten gracz Paski zablokował PM dostałem kick od gracza Leokadia. Ponownie wchodząc na serwer spytałem w czym ma problem? Odpowiedziała, że nie każdy gracz musi odpisywać na każde wiadomości - no tak, to również jest zrozumiałe, ale po to jest komenda PMOFF. No i gracz Leokadia tłumaczy mi, że może ów gracz nie chciał zablokować PM, bo być może koresponduje z innym graczem. Z tym się akurat nie zgadzam, ponieważ pod TAB można zablokować PM dla danego gracza, więc uważam, że zostałem ukarany niesłusznie. Nie popieram takiego traktowania graczy przez administrację, dodatkowo zostałem ukarany sporo po fakcie, ponieważ ów gracz zablokował PM, więc oczywiste, że nie mógłbym już nic pisać do niego. Myślę, że supporter zostanie jakoś ukarany i na przyszłość będzie racjonalniej patrzeć, bo administracja tego serwera powinna znać zasady i takie szczegóły, że można chociażby zablokować PM dla danych graczy.

Supporterka powinna była poradzić graczowi zgłaszającemu wyłączenie wiadomości od tego konkretnego gracza i wytłumaczyć mu w razie potrzeby jak to zrobić. Użycie środków kontroli na graczu w tej sytuacji nie było konieczne. Ostrzegam Supporterkę i skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.