Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problemy z hamulcem ręcznym na strefie DM.

*.*Arxu*.*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym zgłosić potężny problem z hamulcem ręcznym na strefie DM problem polega na tym gdyż pozostawione pojazdy na strefie DM po jakimś czasie mają zwolniony hamulec ręczny. Przez moment nie obecności mnie na serwerze nikt nie miał dostępu do mojego pojazdu. Nie było to zdarzenie po restarcie serwera, pojazd znajdował się całkiem innej części strefy lub poza nią zdarzenie takie nie było jednorazowe. Miałem/mieliśmy takich przypadków ponad 10. Czy jest to opcja że ktoś mógł ten ręczny spuścić?.

2 godziny temu, Nalesnik napisał:

Nie jest możliwe że hamulce ręczne same z swojej woli się spuszczają, możliwe jest że ktoś z suszarką spuścił ręczny i wtedy ktoś przepchał auto na inną część.

Też tak mi się wydaje, dlatego napisał w pomocy aby to sprawdzili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.