Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Michas

gravees.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Gravees
Nick oskarżonego: Michas
Powód skargi: Prowokacje, wprowadzanie nieprawdziwych informacji w obieg publiczny, oczernianie frakcji. 
Data zdarzenia: 22.02.2024
Dowody: image.thumb.png.5d2cb8660028fa1bdf6af7b9509bc6f1.png

image.png.5fcd13522ca105461c5472950f6cfd24.png
Opis sytuacji: Supporter w wywiadzie dla redakcji prasowej poświadcza błędne informacje na temat jego wydalenia z frakcji, insynuując teorie w których lider frakcji dokonał nieprawidłowych czynności mające na celu jego wydalenia, przez co oczernia imię frakcji San Anreas Police Department. Do tego na sam koniec wywiadu prowokuje moją osobę poprzez pisanie jakichś głupot. Uważam, że piastując taką funkcję na serwerze należy wiedzieć kiedy się powstrzymać i znać pewne granice. 

Hej! @gravees

Przede wszystkim chciałbym podkreślić, że moje wypowiedzi nie miały na celu insynuowanie nieprawidłowości w działaniach lidera frakcji (Ciebie) czy jej członków.

Byłem jedynie skłonny podzielić się własnym spojrzeniem na sytuację, która doprowadziła do mojego wydalenia z frakcji. Nie podałem żadnych szczegółów odnośnie wydalenia choć mogłem to zrobić. Zależało mi na przedstawieniu swojej perspektywy, lecz nigdy nie miało to na celu oskarżanie czy kompromitowanie kogokolwiek. Zdecydowałem się nie wychodzić z moją sprawą na światło reflektorów. Nie pragnąłem publicznie przedstawiać dowodów na moją niewinność dlatego, że nie jestem bez winy. Z pewnością nie chciałem przyczynić się do szkalowania wizerunku SAPD. Jeśli moje słowa zostały odebrane w sposób, który mógłby naruszyć renomę frakcji. Pragnę wyrazić głębokie przeprosiny. Chcę również podkreślić, że taka interpretacja nie była moim zamiarem. Co do zakończenia wywiadu, zdaję sobie sprawę, że mogło to być odczytane jako prowokacja.

Pragnę zapewnić, że moim zamiarem nie było oczernianie kogokolwiek czy też obraza kogokolwiek. Moje słowa były bardziej wynikiem emocji oraz chęci zażartowania w wywiadzie, to miało być w zamyśle po prostu zabawne. Emocji, które mi towarzyszą od kilku miesięcy od wydalenia niż świadomej próby prowokacji. Zwracam uwagę, że to redakcja sama zdecydowała się na opublikowanie mojego wywiadu, a zatem miała pełną kontrolę nad treścią (głownie chodzi mi o fakt sprawdzenia wywiadu przez zarząd biznesu i akceptację go do wysłania). To również potwierdza, że moje wypowiedzi zostały ocenione jako akceptowalne. Co dodatkowo podkreśla, że nie było w nich treści rażących czy oczerniających frakcję lub jej lidera. Gdyby treść była niestosowna to nie przeszłaby przez weryfikację treści ProjectNews. Nie widzę przeszkody aby osoba, która wstawiła owy wywiad edytowała go tak abyś nie czuł się urażony. Na koniec chciałbym jeszcze podkreślić, że znalazłeś się w gronie osób, które chciałem pozdrowić. Wraz z WhiteTigerem* i całą administracją PRPG. Słowem końca, mam nadzieję, że moje wyjaśnienie podkreśli, że moje intencje nie były złe.

Życzę miłego wieczoru!
Michas

Po konsultacji z całym gronem Administracji RCON stwierdzamy brak winy u Oskarżonego. Supporter miał prawo wypowiedzieć się zgodnie ze swoimi odczuciami, a winę za to co pojawiło się na łamach serwerowej redakcji ponosi recenzent danego artykułu z ramienia biznesu czyli w tym wypadku @Rafaal. Sprawa z redakcją zostanie wyjaśniona wewnętrznie przez opiekunów biznesów, sam Supporter nie zachował się w nieodpowiedni sposób. Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.