Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mizshift ( discord serwerowy )

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: Mizshift
Powód skargi: Wyrzucanie z kanału głosowego bez wyraźnego powodu
Data zdarzenia: 29.02.2024 11:20 około
Dowody: pewno macie tam logi administracyjne to mozecie obczaic a jak nie macie to podesle
Opis sytuacji:  Wszedłem na kanał głosowy aby sobie pogadać z graczami, i  nagle zostaje wyrzucony z kanału, jestem w 99% pewien ze był to mizshift bo tylko on był aktywny na kanale tekstowym. Wspomnę, że podobna sytuacja miała jeszcze kiedyś miejsce. Moim zdaniem skandaliczne zachowanie w dodatku gdy posiada rangę opiekuna discord.

Witam wypowiem sie krótko wyrzuciłem cie z kanału kilka razy  z powodu żeby zrobić ci na zlość. Wspomne również że dołaczyłem później na kanał głosowy na którym puszczałeś wulgarne bindy  lecz niemam tego nagranego bo gdy rozłączałem byłem na  telefonie. Przepraszam że ciebie tak to uraziło wszelkie konsekwencje przyjmuje.  Obiecuje że więcej taka sytuacja na nikim sie nie powtórzy bardzo tego żaluję, bardzo przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.