Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Zendalcik

KseroKopiarka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KseroKopiarka
Nick oskarżonego: @Zendalcik

Powód skargi: Taran x2, obraza, odwalanie i jazda pod prąd
Data zdarzenia: 18.01.2021
Dowody: << [235] Zendalcik: ty kurwa chyba jakiś jebnięty   (dowód na obrazę) ||| https://imgur.com/a/7jnHwLo  https://imgur.com/a/zJq5xCD
Opis sytuacji: Początkowo jechałem rowerem na siedzibę SAMD wtedy gracz staranował mnie swoim previonem, już po tej sytuacji miałem pisać skargę jednak on i jego kolega zaczęli mnie przepraszać. Jednak w momencie w którym gracz jeździ pod prąd, taranuje mnie oraz wyzywa czegoś takiego przepuścić nie można
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ✖ Podany gracz nie został znaleziony! Niestety wyszedł on z serwera, jednak poinformowałem go o skardze przed jej napisaniem.

Po 1.Tak, przyznaje się że na rowerku Ciebie potrąciłem, robiłem wtedy żarty z kolegą @wawciu.
Po 2.Grałem na wielu serwerach gdzie podobne prace gdzie jeździliśmy autami były bez kolizji, przez co myślałem że na tym serwerze też tak jest.
Po 3.Zwyzywałem Ciebie ponieważ denerwowałeś mnie, więc byłem już u kresy zdenerwowania, oddając Ci pieniądze zwyzywałem Cię wtedy, lecz ty je oddałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.