Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na caesarek

zbroja102

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zbroja102

Nick oskarżonego: caesarek

Powód skargi: nadanie mute na VC za rzekomo muzykę której nie włączalem

Data zdarzenia: 27.02.2024 około 21.50

Dowody: pan admin nie chce wysłać klipa potwierdzającego. Logi niech adm rcon zobaczy że to nie ja 

Opis sytuacji: Leokadia zrobiła event shemale na który poszedłem. Rozmawiałem tam z Kodakiem. Ktoś obok włączał muzykę na VC. Pan admin dal mute na 6h dla mnie. Proszę o przeanalizowanie sytuacji i usunięcie kary lub degradacji pana caesarka.

Witam,
Posiadam dowód, który przesyłam do aRCON w wiadomości prywatnej, więcej nie mam do dodania, kara została nadania słusznie i prawidłowo. Jeszcze dodam na przyszłość, iż nie muszę ci udowadniać twojej winy, ponieważ wiesz, za co dostałeś wyciszenie oraz na dowodzie jest za dużo rzeczy wrażliwych, do których dostęp ma tylko administracja.

Po przeanalizowaniu całego nagrania i rozmowie z kolegą, z którym w tym czasie przebywałem na serwerze ts3, zostałem poinformowany, że to on puszczał muzykę i niestety czas trwania klipa idealnie zsynchronizował się z tym jak ty włączałeś mikrofon oraz jak potem wyłączyłeś idealnie z czasem trafiania tej piosenki, przez tę sytuację pomyliłem się co do nadania kary. Wyciszenie oczywiście ściągam a do aRCON wyślę pełny klip, aby zostało przeanalizowane, że w takiej sytuacji mogłem się pomylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.