Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - mew.smith

Yuzuha

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Hekari
Nick oskarżonego: Mew.smith
Powód: Niekompetencja, brak znajomości mapy, łamanie krd na duty podczas przewozu klienta oraz przyjazd do klienta zniszczonym pojazdem frakcyjnym. 
Dowody:  Dowód

Opis sytuacji: Wszystko jest na filmie lecz chciałem zajechać na Sunnyside aby zobaczyć domek obok BF, pracownik jednak nie jest kompetentny do pracy w danej mu frakcji jak widać. Znajomość mapy była wymagana podczas pisania podania do frakcji więc wątpię że kolega jakkolwiek spełnia wymagania do niej. 

Z podanych powodów mogę się zgodzić tylko z jednym czyli brakiem znajomości mapy. Ze względu na to, że pracownik jest nowy można mu wybaczyć nieznajomość takiej dzielnicy. Reszta powodów ma się nijak do całości, na nagraniu nigdzie nie uświadczyłem, łamania krd. Co do ostatniego powodu, pracownik ma obowiązek poruszać się pojazdem w nieskazitelnym stanie chyba, że zostanie uszkodzony po przyjęciu zgłoszenia. Pracownik ma zakaz naprawiania pojazdu gdy posiada aktywne zgłoszenie i dopiero po tym jak je zakończy może się naprawić.

Ze względu na wpłynięcie drugiej anonimowej skargi, pracownik zostanie ukarany. Skargę przyjmuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.