Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na Byrson

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8415
Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: Byrson
Powód skargi: Auto po zakupie znajdowało się na pp
Data zdarzenia: 24.02.2024
Dowody: image.png.a9861339cc21ec76f867bb82e524d232.png
Opis sytuacji: Zakupiłem od gracza pojazd marki Clover.  Po dokonanej transakcji gracz mi napisał:  [2024-02-24 18:30:47] [Output] : (66) Byrion: tu go masz . Jako iż myślałem że jest on wystawiony na giełdzie sf olałem sprawę i poszedłem do TAXI. Lecz chwile później patrząc na baze pojazdów pod F5 zauważyłem że pojazd znajduje się na parkingu policyjnym.  Chciałbym aby gracz od którego kupiłem pojazd pokrył koszty wyciągnięcia go z pp.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.e6632d957b2a2eef42d6d8d6c08a99ee.png

A co ja mam powiedzieć typ nic nie powiedział że nie ma prawka a ja podjechałem autem pod giełde gdzy kupywał to auto ode mnie mówiłem mu to na vc że to auto jest tutaj ale on sb wsiadł do auta z kolegą i pojechał nie moja wina że odcholowali mu to auto XD

A poza tym jeśli auto by stało wystawione na giełdzie to by ci też odcholowali raczej za nie zabranie kuionego auta jeśli dobrze pamiętam że tak się dzieje

i poprawiam się to była taxi nie kolega 

Nie mam największego zamiaru płacić tej osobie za to że nie dopilnował gdzie dane auto jest po zakupie i tyle mam do powiedzenia. Pozdrawiam

@ByrionZ racji, że nie poinformowałeś kupującego o tym, że pojazd stoi na płatnym parkingu z nieopłaconym biletem, jesteś zobowiązany zapłacić 500$ na pokrycie kosztów wyjęcia pojazdu z pp graczowi @Whiskyy. Przelewu możesz dokonać poprzez bank w Los Santos na UID 8415.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Poinformowałem go i sam w skardze to powiedział że go sam poinformowałem że auto jest tutaj czyli jest na giełdzie ale za to ten kolega nie poinformował mnie że nie ma prawa jazdy i nie opłaciłem pojazdu ponieważ myślałem że odrazu zabieże pojazd lecz zobaczyłem że odjerzdza więc zgłosiłem to do sary że pojazd stoi bez opłaconego parkingu Nie zamieżam płacić tej osobie za to że nie dopilnował że jego auto zostało odcholowane jeśli nie wieżysz na słowo że po sprzedaży zostało odcholowane prosze zobaczyć logi o kturej dokonała się sprzedaż a kiedy zostało odcholowane Pozdrawiam 

Ale to naprawdę ciekawe że mam płacić za to że człowiek nie widział że jest nie opłacony parking skoro nawet się nie interesował tym gdzie jest ten samochód nic nie zapytał gdzie jest auto wiedział gdzie stoi bo stałem przy aucie pisząc tu jest i ja mam go specjalnie informować czy nowy właściciel ma wiedzieć gdzie jest samochód   JUŻ OPŁACONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.