Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tryhard_Z_DM

oski77

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, oski77 napisał:

Nie rozumiem tego co napisałeś pogrubioną czczionką, podaj ten link, i wyjaśnij co tam wstawiłem

https://imgur.com/a/PfxQ699 Na początku były tutaj dwa filmy bo dokładnie je sprawdzałem (mimo ze mam je zapisane na discordzie jako GIF)
Po wiadomości, kiedy pierwszy raz Cię tutaj uświadomiłem, że mam zapisane wszystkie filmy którymi mnie szantażowałeś od razu jeden dodatkowy tam wrzuciłeś, aby siebie oczyścić.

1 minutę temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Nie udowodnię tego bo edytowałeś to bezpośrednio na imgurze dodając jeden film, a nie post na forum cwaniaku. Imo jestem pewien że ktokolwiek z administracji spojrzał na twój link to widział tam dwa filmy, kiedy nie zrobił się tutaj wielki syf.

To napisz skargę  że cie podobno szantażowałem, a nie robisz syf w skardze na ciebie.

2 minuty temu, oski77 napisał:

To napisz skargę  że cie podobno szantażowałem, a nie robisz syf w skardze na ciebie.

Nie mam na to 100% dowodów i o tym wiesz, tak samo jak Ty w tej skardze, więc poproś o zamknięcie i skończ się upokarzać.
Edit: Mam jedynie filmy, które posiadałem szybciej od Magix'a bo przecież sam mi je wysłałeś, heh.

2 minuty temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Nie mam na to 100% dowodów i o tym wiesz, tak samo jak Ty w tej skardze, więc poproś o zamknięcie i skończ się upokarzać.
Edit: Mam jedynie filmy, które posiadałem szybciej od Magix'a bo przecież sam mi je wysłałeś, heh.

Ale w logach jest data wysłania filmików do MagiXa, a ty nie masz jak udowodnić tego że w ogóle ci je wysłałem, po prostu je masz bo wysłał ci je Olki.

1 minutę temu, oski77 napisał:

Ale w logach jest data wysłania filmików do MagiXa, a ty nie masz jak udowodnić tego że w ogóle ci je wysłałem, po prostu je masz bo wysłał ci je Olki.

Dostałem je od Olkiego  dnia 14.01 około godizny 18:20 na discordzie. Ty podsyłałeś mi je wcześniej 🙂 

Hej, po długiej analizie i kilku miesiącach bacznego obserwowania naszej strefy DM doszliśmy do wniosku, że w tamtejszym czasie większość akcji mogących wyglądać jak "qbug" były czystymi desynchronizacjami między dwoma graczami. Zostało to usprawnione, a takie sytuacje nie powinny już więcej występować. Skargę odrzucam i przenoszę do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.