Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tryhard_Z_DM

oski77

Rekomendowane odpowiedzi

Mówię tylko o tym co mi napisał na pm po napisaniu raporta z tymi filmami które ci wysłałem. W jaki sposób skarga ma być obiektywnie dla obu stron sprawdzona jak ty okłamujesz Volenira w prywatnych wiadomościach żeby nastawić go przeciwko mnie, i uzgadniasz z MagiXem co ma napisać do administracji żeby cię nie zbanowalli.

7 minut temu, oski77 napisał:

Mówię tylko o tym co mi napisał na pm po napisaniu raporta z tymi filmami które ci wysłałem. W jaki sposób skarga ma być obiektywnie dla obu stron sprawdzona jak ty okłamujesz Volenira w prywatnych wiadomościach żeby nastawić go przeciwko mnie, i uzgadniasz z MagiXem co ma napisać do administracji żeby cię nie zbanowalli.

Po pierwsze to akcję z magixem ustalałem na 100% po tym jak on mnie przez Ciebie oskarżył, prawda? zrobił to od razu po twoim raporcie, a później mu wszystko udowodniłem, więc normalnie gość zmienił zdanie na moją korzyść. Okłamywanie RCON'a to samobójstwo na serwerze, rusz głową - wszystko co tam pisałem jest zgodne z prawdą. Magixa poprosiłem, aby napisał że jestem niewinny, ponieważ doszła do mnie pewna wiadomość (powiem tylko administracji), którą to Magix napisał, a po naszej prywatnej rozmowie na chacie priv doszliśmy do konsenusu i wywnioskowałem, że sam support już wie, że gram uczciwie na strefie DM. Pozdrawiam Cię gorąco Oski, próbuj dalej 🙂 Na wszystko, o czym pisałem z supportem mam dowody.

Wiec przeanalizuje co napisałeś
Nie masz dowodów na to że ze mną rozmawiałeś. Ja też nie mam bo po prostu to się nie wydarzyło.
Nie pokazałem ci żadnego filmu. Jeżeli tak to dowód że ci go wysłałem.
Nie groziłem ci banem, skargą, jeżeli groziłem to daj dowód.
Chciałeś mnie dodać do organizacji za kwotę 5k i jest to w logach, więc nigdzie nie napisałem o tym że masz mnie dodać za darmo. Jeżeli napisałem to daj dowody.
Nie pokasowałem żadnych wiadomości, bo nigdy ich nie wysłałem.

ZG5zdDK.png

3 minuty temu, oski77 napisał:

Nie masz dowodów na to że ze mną rozmawiałeś. Ja też nie mam bo po prostu to się nie wydarzyło. - No szkoda
Nie pokazałem ci żadnego filmu. Jeżeli tak to dowód że ci go wysłałem.  -Wyślę je administracji na pw, a nie tutaj
Nie groziłem ci banem, skargą, jeżeli groziłem to daj dowód. - Rozmawialiśmy na discordzie
Chciałeś mnie dodać do organizacji za kwotę 5k i jest to w logach, więc nigdzie nie napisałem o tym że masz mnie dodać za darmo. Jeżeli napisałem to daj dowody. - - Mówiłeś mi to na discordzie
Nie pokasowałem żadnych wiadomości, bo nigdy ich nie wysłałem. - - Mam twoje filmy, które mi wysyłałeś szantażując na discordzie głosowym, że wyciekną.

Masz tylko filmy które wysłałem MagiXowi, i tylko tam mu je wysyłałem i jest to w logach. Nie masz dowodów że rozmawialiśmy , bo nie rozmawialiśmy więc nigdzie ci nie groziłem, a jeżeli tak to daj na to dowód a nie pisz że rozmawialiśmy na discordzie, skoro nawet nie masz na to dowodów

Też wiele piszesz nie mając na to dowodów, staram się podpierać wszystkim, co mam bo próbujesz doprowadzić mnie do bana na siłę. Twój filmik jak uderzam piąstką i strzelam to desync bo pokazywałem WIELE filmów podobnego typu, pokaż mi dowód że gra działa Ci w 100% tak samo jak innym graczom.

1 minutę temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Też wiele piszesz nie mając na to dowodów, staram się podpierać wszystkim, co mam bo próbujesz doprowadzić mnie do bana na siłę. Twój filmik jak uderzam piąstką i strzelam to desync bo pokazywałem WIELE filmów podobnego typu, pokaż mi dowód że gra działa Ci w 100% tak samo jak innym graczom.

W jaki sposób mam sprawdzić czy gra działa mi tak samo jak innym graczom?

5 minut temu, oski77 napisał:

W jaki sposób mam sprawdzić czy gra działa mi tak samo jak innym graczom?

Nie jesteś w stanie bo to zależy od FPS'ów, jakości internetu, oraz mocy komputera. S-P-Ó-J-R-Z Oskarż tego gościa z filmu o godmoda i znikanie, teleportacje podczas strzelania XDD, miał zwyczajnego laga i tyle. Niefortunna sytuacja, o którą mogę się kłócić że gość ma cheaty. https://imgur.com/a/iz3eLj3

1 minutę temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Nie jesteś w stanie bo to zależy od FPS'ów, jakości internetu, oraz mocy komputera. S-P-Ó-J-R-Z Oskarż tego gościa z filmu o godmoda i znikanie, teleportacje podczas strzelania XDD, miał zwyczajnego laga i tyle. Niefortunna sytuacja, o którą mogę się kłócić że gość ma cheaty. https://imgur.com/a/iz3eLj3

To czemu każesz mi udowodnić coś czego nie jestem w stanie sprawdzić. Czemu wysyłasz jakiś film skoro to jest skarga na ciebie o qbug a na filmie jest pokazane jakieś zniknięcie gracza, co nie ma związku ze skargą.

Przed chwilą, oski77 napisał:

To czemu każesz mi udowodnić coś czego nie jestem w stanie sprawdzić. Czemu wysyłasz jakiś film skoro to jest skarga na ciebie o qbug a na filmie jest pokazane jakieś zniknięcie gracza, co nie ma związku ze skargą.

Bo pisaliśmy teraz, że każdy gracz ma inny komputer internet itd itd, a więc może go lagować lub nie! NIE SPRAWDZISZ TEGO jak ja do Ciebie strzelałem, a zapewniam że strzelam do każdego zawsze tak samo (filmy, które wysłałem, prócz te q-bugi  z yt na serwerze tactic, nagrałem je specjalnie abyś się zapoznał jak to wygląda bo się nie znasz) . GTA SA ma masę błędów co do synchronizacji w trybie multiplayer i nawet nie próbuj tego zaprzeczać bohaterze.

3 minuty temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Bo pisaliśmy teraz, że każdy gracz ma inny komputer internet itd itd, a więc może go lagować lub nie! NIE SPRAWDZISZ TEGO jak ja do Ciebie strzelałem, a zapewniam że strzelam do każdego zawsze tak samo (filmy, które wysłałem, prócz te q-bugi  z yt na serwerze tactic, nagrałem je specjalnie abyś się zapoznał jak to wygląda bo się nie znasz) . GTA SA ma masę błędów co do synchronizacji w trybie multiplayer i nawet nie próbuj tego zaprzeczać bohaterze.

Gdy zaproponowałeś mi dołączenie do organizacji to nie wspomniałeś że się nie znam, a wręcz odwrotnie , nawet pisaliśmy tam na temat qbuga że jest on w grze, lecz na tym serwerze jest zabroniony, więc wiem co to qbug bo sam tak napisałeś i jest to w logach.
Jeżeli nie masz sobie nic do zarzucenia i twierdzisz że jesteś niewinny to nie piszmy dalej tylko poczekajmy na odpowiedź administracji.

Dnia 18.01.2021 o 10:29, oski77 napisał:

Gdy zaproponowałeś mi dołączenie do organizacji to nie wspomniałeś że się nie znam, a wręcz odwrotnie , nawet pisaliśmy tam na temat qbuga że jest on w grze, lecz na tym serwerze jest zabroniony, więc wiem co to qbug bo sam tak napisałeś i jest to w logach.

Stary, biegasz non stop przy drugim graczu i nawet nie próbujesz go zabić. Już nawet wracając do tego tematu, że chciałeś dołączyć do mojej organizacji sama administracja może wywnioskować, że próbowałeś mnie szantażować, ponieważ Ci odmówiłem. Osoby grające na DM powinny znać różne techniki (wg mnie) akurat trafiłem na Ciebie XD czarna owca wśród stada. Napisałem Ci, że jest zabroniony i nikt ma z tego nie korzystać.

Dnia 18.01.2021 o 10:29, oski77 napisał:

Jeżeli nie masz sobie nic do zarzucenia i twierdzisz że jesteś niewinny to nie piszmy dalej tylko poczekajmy na odpowiedź administracji.

Zrobiliśmy niezłą lekturkę dla RCON'a. Jestem niewinny i z mojej strony to tyle, pooozdro benc!

10 godzin temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Stary, biegasz non stop przy drugim graczu i nawet nie próbujesz go zabić. Już nawet wracając do tego tematu, że chciałeś dołączyć do mojej organizacji sama administracja może wywnioskować, że próbowałeś mnie szantażować, ponieważ Ci odmówiłem. Osoby grające na DM powinny znać różne techniki (wg mnie) akurat trafiłem na Ciebie XD czarna owca wśród stada. Napisałem Ci, że jest zabroniony i nikt ma z tego nie korzystać.

Z racji że zedytowałeś  tą odpowiedź jak 40% twoich odpowiedzi, pozwolę dopowiedzieć  na temat rzekomego szantażowania Ciebie za nie dodanie mnie do organizacji.

Jedyną rozmowę na pm na serwerze związaną z dołączeniem do organizacji nawiązałem 8 stycznia około godziny 21-22,  administracja może sprawdzić w logach co tam napisałem, nie było tam słowa na temat szantażowania, bo wtedy nie miałem nagrań które posiadasz, więc teraz przejdę do nagrań.

Ty mówisz że: Rozmawiałem z tobą na discordzie, po czym wysłałem ci nagranie jak robisz qbug pod groźbą skargi.

Tak się składa że nie jest to prawda, sytuacja wyglądała tak że dnia 14 stycznia po godzinie 15 napisałem na ciebie raport, odebrał go MagiX* i kazał mi wysłać dowody na to aby mógł je przekazać administracji dalej, więc po godzinie 15 uruchomiłem program do nagrywania i nagrałem kilka filmów które wysłałem tylko i wyłącznie do MagiXa na pm, nie w raporcie tylko i wyłącznie na pm, po czym otrzymałem odpowiedź że nagrania te zostaną przekazane dalej administracji, i teraz najważniejszy moment.

Czyli skąd posiadasz moje nagrania jak robisz qbug, więc się dowiedziałem jak do tego doszło i jest to opisane na tym screenie.
obraz.png.10b66b53de425900c8cadac421e4bf11.png
Więc nagrania dostałeś od byłego supportera Olki. Później (ciągle mamy 14 stycznia) napisałeś wiadomość do Volenira  którą wysłałeś jako pierwsza odpowiedź w tej skardze, bo wiedziałeś że posiadam  dowody na twój qbug i chciałeś w razie napisania przez mnie skargi mieć linię obrony.

Napisałeś wiadomość 14 stycznia a twierdzisz że prosiłem o dołączenie do twojej organizacji, a na ten temat mieliśmy rozmowę na pm na serwerze 8 stycznia więc nie zgadza się data.

W wiadomości zawarłeś również informacje że rozmawialiśmy na publicznym serwerze discord, jakim cudem mieliśmy to zrobić skoro nie dostałem nigdzie zaproszenia na żaden serwer, ani nie wiedziałem jaki masz nick, bo na discordzie masz inny niż w grze, jedyną drogą jaką mogłeś mi zaproponować rozmowę jest napisanie do mnie na serwerze bądź wysłanie mi informacji że masz taki nick na discordzie, wszystko sprowadza się do tego że musiałeś napisać do mnie na pm, czego nie zrobiłeś od dnia 8 stycznia i można to sprawdzić w logach(chyba że podczas strzelania na dm pisałeś coś na pm, lecz nie było to związane ani z nagraniami ani z dołączeniem do organizacji tylko z tym że mnie zabiłeś) a nie napisałeś nigdzie o tym żebym z tobą porozmawiał ani jaki masz nick na discordzie.

O tym jaki masz nick na discordzie dowiedziałem się dopiero gdy wysłałeś swoją pierwszą odpowiedź pod tą skargą.

A teraz rozwiązanie kwestii qbuga, jeżeli byś go nie robił, to nie musiał byś pisać wiadomości do Volenira 14 stycznia od razu gdy dowiedziałeś się że do administracji trafiły nagrania gdzie robisz qbug, aby mieć linie obrony w razie napisania przeze mnie skargi. Więc po co napisałeś taką wiadomość? Żeby pochwalić się administracji że nie robisz nic złego a jakiś typ cie szantażuje? (co jest oczywiście kłamstwem). Czy może żeby mieć linię obrony bo wiedziałeś że za takie coś możesz dostać karę?

Proszę abyś nie edytował swoich wiadomości po napisaniu, bo najpierw napiszesz co innego, a za godzinę zmienisz zdanie i muszę pisać kolejną odpowiedź.
Proszę również abyś nie robił więcej spamu (jak wczoraj po godzinie 1 w nocy gdy kolejny raz wysłałeś to samo nagranie), gdyż chcę aby administracja wypowiedziała się w skardze a nie żebyś kolejny raz pisał to samo,a ja kolejny raz odpowiadał tak samo.

Życzę miłego wieczoru i mam nadzieje że  jutro rano nie będę musiał pisać kolejnej odpowiedzi.
Pozdrawiam.

"Z racji że zedytowałeś  tą odpowiedź jak 40% twoich odpowiedzi, pozwolę dopowiedzieć  na temat rzekomego szantażowania Ciebie za nie dodanie mnie do organizacji." - Robiłem to tylko dlatego, gdy znalazłem jakiś błąd, literówkę, bądź coś dla Ciebie było nie jasne i już mąciłeś z tego wielką historię. NIGDY nie zmieniałem zdania co do swoich wypowiedzi, co oczywiście administracja sprawdzi bo mają do tego podgląd i zdaję sobie z tego sprawę, kolejne kłamstwo z twojej strony.

A
 teraz rozwiązanie kwestii qbuga, jeżeli byś go nie robił, to nie musiał byś pisać wiadomości do Volenira 14 stycznia od razu gdy dowiedziałeś się że do administracji trafiły nagrania gdzie robisz qbug, aby mieć linie obrony w razie napisania przeze mnie skargi. Więc po co napisałeś taką wiadomość? Żeby pochwalić się administracji że nie robisz nic złego a jakiś typ cie szantażuje? (co jest oczywiście kłamstwem). Czy może żeby mieć linię obrony bo wiedziałeś że za takie coś możesz dostać karę?  - Gdy ktoś Cię szantażuje słownie to nigdy nie siedź bezczynnie na dupie tylko działaj, bo prędzej czy później zostanie to użyte przeciwko Tobie (czyli mnie w tym momencie), tak jak właśnie zrobłeś! Dwa twoje nagrania, które mi wysłałeś dostałem dnia 14.01, a skargę piszesz 17.01 zaraz po tym jak twój wierny Pan @szambiarz dostał bana, daję sobie rękę uciąć że się po prostu teraz mścisz za kolegę, który został prawidłowo wydalony z serwera, każda strata boli. Wiadomość napisałem do Volenira jasno pokazując jeden urywek, że nie używam q-buga (te filmy nie mogły zostać specjalnie nagrane, ponieważ są tej samej daty, co twoje o BARDZO podobnej godzinie, ponieważ razem wtedy byliśmy na DM)

Napisałeś wiadomość 14 stycznia a twierdzisz że prosiłem o dołączenie do twojej organizacji, a na ten temat mieliśmy rozmowę na pm na serwerze 8 stycznia więc nie zgadza się data. - Nie ważne co byś miał i ile byś mi zapłacił w grze za wstęp bym Cię nie dodał bo kumple na discordzie ostro na Ciebie gadali, że jesteś dęciak i nic się nie mylili. Przypomnę Ci OSTATNI RAZ bo widzę, że długą wiadomością próbujesz chyba mnie zamotać, rozmawialiśmy sobie tamtego dnia na discordzie, no przypomnij sobie oski, dobrze wiesz że tam byłeś i co gadałeś XD Ale na to obaj nie mamy filmów, a wielka szkoda ze audio mi się nie nagrywa... Nie pozdrawiam, poważnie.

Aby nie edytować dodam jeszcze, że BARDZO DUŻO streamuję z DM'a na twitchu aby było więcej dowodów na moją niewinność, gdy po prostu kogoś zfraguję xD, więc to jest moja karta przetargowa.
Druga sprawa po co miałbym robić Q-bugi na serwerze, gdzie nawet headshoty są wyłączone? powiedz mi @oski77 po co? To się kompletnie mija z celem, niech administracja się w koncu wypowie.

Droga administracjo @indor, w tym momencie zdobyłem niepodważalne informacje na temat gracza @oski77, który GRUBO kantuje w tej skardze i mści się za kolegę @szambiarz, który dostał bana. Informacje dostałem od ich byłego zaufanego członka organizacji Weeders @Heksior, którego proszę aby się wypowiedział w tym temacie jak wszystko wyglądało, ponieważ również miał z nimi kontakt co do tej sprawy. Ważne momenty z logów pogrubię (NIE BYŁY ONE WYCINANE Z KONTEKSTU, wszystko jest w 100% autentyczne) Jestem pewien, że skarga zostanie odrzucona i zamknięta 🙂

[2021-01-19 00:32:41] [Output] : (30) Heksior: juz chyba se nie postrzela
[2021-01-19 00:32:45] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: +1
[2021-01-19 00:32:46] [Output] : (30) Heksior: ale podobno
[2021-01-19 00:32:50] [Output] : (30) Heksior: chce kupic nowy dysk

[2021-01-19 00:33:00] [Output] : (30) Heksior: albo podzielic swoj na partycje i na nim zgrac m ta
[2021-01-19 00:33:11] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: wynieĹ› mi info o nim i o oski77 bo kurwa starajÄ… sie o bana dla mnie
[2021-01-19 00:33:14] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: a nic nie robie xD
[2021-01-19 00:33:25] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: podzielenie dysku na partycje nie zmieni serialu
[2021-01-19 00:33:26] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: pozdro
[2021-01-19 00:33:27] [Output] : (30) Heksior: bo ogolnie
[2021-01-19 00:33:28] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: XDDDD
[2021-01-19 00:33:30] [Output] : (30) Heksior: to to wyglada tak
[2021-01-19 00:33:37] [Output] : (30) Heksior: ze oni sie splakali
[2021-01-19 00:33:43] [Output] : (30) Heksior: i na was nic nie maja ale jebia was dla zasady
[2021-01-19 00:33:47] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: Oj grubo się spłakali

[2021-01-19 00:33:49] [Output] : (30) Heksior: a wy jebiecie ich 
[2021-01-19 00:33:58] [Output] : (30) Heksior: i wszyscy po za szambiarzem szczesliwi

[2021-01-19 00:34:19] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: niech to rozpatrzÄ… w koncu
[2021-01-19 00:34:27] [Output] : (30) Heksior: nie widzialem nawet co pisal
[2021-01-19 00:34:30] [Output] : (30) Heksior: ma to sens jakis
[2021-01-19 00:34:32] [Output] : (30) Heksior: ta jego skarga
[2021-01-19 00:34:33] [Output] : (30) Heksior: ?
[2021-01-19 00:34:40] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: nic a nic, był desync
[2021-01-19 00:34:52] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: ze niby qbuguje na niego
[2021-01-19 00:34:57] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: ale po co? headshoty sÄ… OFF

[2021-01-19 00:35:02] [Output] : (30) Heksior: no tak
[2021-01-19 00:35:07] [Output] : (30) Heksior: na sampie to by dzialalo
[2021-01-19 00:35:08] [Output] : (30) Heksior: chyba
[2021-01-19 00:35:11] [Output] : (30) Heksior: nwm
[2021-01-19 00:35:15] [Output] : (30) Heksior: oski to tez jest taki 
[2021-01-19 00:35:18] [Output] : (30) Heksior: troche kid

[2021-01-19 00:35:24] [Output] : (30) Heksior: jaka Afagas
[2021-01-19 00:35:29] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: rozmawialem z nim xD
[2021-01-19 00:35:35] [Output] : (30) Heksior: z oskim?
[2021-01-19 00:35:37] [Output] : (30) Heksior: czy afagasem
[2021-01-19 00:35:39] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: oskim
[2021-01-19 00:35:43] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: szantazowal mnie frajer dęty
[2021-01-19 00:35:47] [Output] : (30) Heksior: pff
[2021-01-19 00:35:58] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: ze albo go dodam albo wstawi na mnie filmy jak qbuga robie hahaha a ja mu to wstawiaj 
[2021-01-19 00:36:09] [Output] : (30) Heksior: gdzie dodasz
[2021-01-19 00:36:11] [Output] : (30) Heksior: do org?
[2021-01-19 00:36:17] [Output] : (30) Heksior: xD
[2021-01-19 00:36:21] [Output] : (30) Heksior: no debil
[2021-01-19 00:36:41] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: niepojęte to jest...szambiarz mu pomaga pisac w tej skardze bo non stop razem tam siedzą i knują
[2021-01-19 00:36:45] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: jakby ujebac dobrych chłopaków
[2021-01-19 00:36:50] [Output] : (30) Heksior: no tak jest

[2021-01-19 00:36:52] [Output] : (30) Heksior: ej
[2021-01-19 00:36:55] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: Ty jestś git z charakteru, dzięki za info
[2021-01-19 00:36:52] [Output] : (30) Heksior: ej
[2021-01-19 00:37:00] [Output] : (30) Heksior: jak jest link do dsc nie?
[2021-01-19 00:37:13] [Output] : (30) Heksior: i to widac kto wyslal link z zaproszeniem na grupe?
[2021-01-19 00:37:34] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: Tak, Dziennik zdarzeń jezeli ktos dał Ci zaproszenie na discord
[2021-01-19 00:37:37] [Output] : (30) Heksior: kurde
[2021-01-19 00:37:48] [Output] : (30) Heksior: byloby spoko bo bym ci dal lina bys se zrobil co chcesz
[2021-01-19 00:37:58] [Output] : (30) Heksior: bys sobie mogl pogadac
[2021-01-19 00:37:58] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: mozesz podeslac, bardzo bym prosil
[2021-01-19 00:37:59] [Output] : (30) Heksior: z nimi
[2021-01-19 00:38:00] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: nie skapnÄ… sie
[2021-01-19 00:38:05] [Output] : (30) Heksior: mowisz?
[2021-01-19 00:38:05] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: wejde z innego konta discord
[2021-01-19 00:38:06] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: tak
[2021-01-19 00:38:16] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: a to moze mnie uratowac bo on tam fest kłamie
[2021-01-19 00:38:20] [Output] : (30) Heksior: o kurde usuneli go
[2021-01-19 00:38:24] [Output] : (30) Heksior: albo mnie wyrzucili
[2021-01-19 00:38:31] [Output] : (30) Heksior: bo odszedlem z tego scieku
[2021-01-19 00:38:44] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: Więc mają discorda do upierdalania ludzi z DM? XDDDDDDD

[2021-01-19 00:38:56] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: co to za ludzie grajÄ…, do wora z takimi
[2021-01-19 00:38:58] [Output] : (30) Heksior: no pierwotna wersja tego serwera byla inna
[2021-01-19 00:39:00] [Output] : (30) Heksior: ale teraz to no
[2021-01-19 00:39:03] [Output] : (30) Heksior: tak to wyglada
[2021-01-19 00:39:14] [Output] : (30) Heksior: ale szambiarz se dlugo nie pogra

[2021-01-19 00:39:18] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: Hahahha, masz link jak ci kiedys szambiarz dawał na jego dsc?
[2021-01-19 00:39:22] [Output] : (30) Heksior: a czek
[2021-01-19 00:39:30] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: na pewno nie zmienil ĹĽywotnosci linku i mozna z niego korzystac
[2021-01-19 00:39:47] [Output] : (30) Heksior: https://discord.gg/7hCnJp9t sproboj moze zadziala
[2021-01-19 00:39:53] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: Dziękuję, sprawdzę!
[2021-01-19 00:40:12] [Output] : O> Tryhard_Z_DM_02: ta
[2021-01-19 00:40:54] [Output] : (30) Heksior: jezeli mnie wywalili i ten serwer nadal jest no to na 100% teraz mnie wyzywaja
[2021-01-19 00:42:47] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: zrobie nowego discorda na szybko
[2021-01-19 00:42:51] [Output] : (111) Tryhard_Z_DM: dzięki za pomoc, powaga!
[2021-01-19 00:43:10] [Output] : (30) Heksior: ja ci chyba nie bede przeszkadzal
[2021-01-19 00:43:29] [Output] : (30) Heksior: rob ta sciane z moonbeamow i bedzie superkowo
[2021-01-19 00:44:04] [Output] : >> [30] Heksior: przedawnione zapro, no szkoda
[2021-01-19 00:44:15] [Output] : (30) Heksior: aj szkoda
[2021-01-19 00:44:45] [Output] : << [30] Heksior: nie mam discoarda do innych jutro najwyzej bo Zbyszka nie ma
[2021-01-19 00:44:50] [Output] : << [30] Heksior: a on by mogl mi dac
[2021-01-19 00:45:03] [Output] : >> [30] Heksior: zbyszek to tez dzieciak, na pewno sie złapie na to i wbiję na discorda
[2021-01-19 00:45:09] [Output] : >> [30] Heksior: bo knujÄ… tam i lejÄ… wodÄ™ o mnie
[2021-01-19 00:45:18] [Output] : << [30] Heksior: na kazdego
[2021-01-19 00:45:26] [Output] : << [30] Heksior: z tej org
[2021-01-19 00:45:29] [Output] : << [30] Heksior: tej waszej

[2021-01-19 00:53:10] [Output] : << [30] Heksior: przeczytalem z grubsza
[2021-01-19 00:53:20] [Output] : << [30] Heksior: i powiem ci ze niczego nowego sie nie dowiedzialem
[2021-01-19 00:53:40] [Output] : >> [30] Heksior: jasno tam przedstawiam, ze gram legitnie a on dalej swoje farmazony
[2021-01-19 00:53:47] [Output] : << [30] Heksior: jak mnie oznaczysz to ja napisze ze strzelalem sie z toba i twoja org i ze nigdy nie mialem

[2021-01-19 00:54:17] [Output] : << [30] Heksior: przypadku zeby uzywali wspomagaczy
[2021-01-19 00:54:54] [Output] : << [30] Heksior: oznacz mnie to bedzie dobrze
[2021-01-19 00:55:22] [Output] : >> [30] Heksior: Tak zrobię, pisz wszystko zgodne z prawdą aby nie bylo ze cie przekręcam na drugą stronę
[2021-01-19 00:55:53] [Output] : << [30] Heksior: ta wiem o co chodzi nie raz pisali na mnie skargi

To nie są dowody tylko gracz ci coś pisał na pm, i każdy mógł ci to zrobić, dowody by były gdybyś przedstawił ss rozmów na discordzie naszej organizacji, bo to co napisał ci Heksior ma mało wspólnego z prawdą, to że cię nie szantażowałem udowodniłem screenem rozmowy z MagiXem, no chyba że powiesz że to teraz on jest ze mną w zmowie  i on kłamie potwierdzając moją wersje wydarzeń dotyczącą otrzymania przez ciebie nagrań. Jeżeli już wchodzimy w sprawy organizacji to kilku członków twojej organizacji dostało permamentnego bana za między innymi qbug właśnie, dowody były takie same jak w twoim przypadku i tam nikt nie mówił nic o jakimś desyncu.
I kolejny raz pokazujesz że ani ty, ani Heksior nie rozmawiali ze mną na discordzie, bo nie wiecie ile mam lat a piszecie że jestem kidem.

3 minuty temu, oski77 napisał:

To nie są dowody tylko gracz ci coś pisał na pm, i każdy mógł ci to zrobić, dowody by były gdybyś przedstawił ss rozmów na discordzie naszej organizacji,

Napisał to gość, z którym razem grałeś człowieku w jednej organizacji na tym samym discordzie i on wszystko widział.
Gdybym przedstawił ss rozmów z waszego discorda, no niestety nie mam jak bo mnie tam nie ma, lecz z tego co napisałeś mogę wywnioskować, że się po prostu przyznajesz, tak?

6 minut temu, oski77 napisał:

Jeżeli już wchodzimy w sprawy organizacji to kilku członków twojej organizacji dostało permamentnego bana za między innymi qbug właśnie

Napisałeś skargę na mnie czy na moją organizację? Po co miałbym robić q-bug'a, wytłumacz mi na czym w ogóle to polega bo się nie znasz, a piszesz bzdety.

Dnia 19.01.2021 o 12:37, Tryhard_Z_DM napisał:

Napisał to gość, z którym razem grałeś człowieku w jednej organizacji na tym samym discordzie i on wszystko widział.
Gdybym przedstawił ss rozmów z waszego discorda, no niestety nie mam jak bo mnie tam nie ma, lecz z tego co napisałeś mogę wywnioskować, że się po prostu przyznajesz, tak?

Napisałeś skargę na mnie czy na moją organizację? Po co miałbym robić q-bug'a, wytłumacz mi na czym w ogóle to polega bo się nie znasz, a piszesz bzdety.

Napisałem wyraźnie, że to co ci napisał ma mało wspólnego z prawdą, do niczego się nie przyznaje ,a to że okłamałeś RCON udowodniłem ci screenem rozmowy z Magixem.
To jeżeli skarga jest na ciebie to skup się na odpowiedzi na oskarżenia a nie szukania winnych dlaczego została napisana, miałem dowody to napisałem a ty sobie wmawiasz że ktoś mi kazał.

Z resztą do czego ja mam się przyznawać? To skarga na mnie czy na ciebie?  Napisz skargę że cię podobno szantażowałem którą poprzesz dowodami, a nie robisz spam tutaj.

Tym screenem pokazuję, że się mylisz i jednak Ty kłamiesz, sam support napisał że gdyby coś było nie tak to dawno dostał bym bana.
Ja piszę tylko samą prawdę drogi kolego, zaczynasz popełniać błędy, bo nie wiesz co pisać razem ze swoim kumplem szambiarzem, poza tym...po co on Ci w tym pomaga, skoro go nawet nie było przy naszej rozmowie?

12 minut temu, oski77 napisał:

a to że okłamałeś RCON udowodniłem ci screenem rozmowy z Magixem.

2 minuty temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Tym screenem pokazuję, że się mylisz i jednak Ty kłamiesz, sam support napisał że gdyby coś było nie tak to dawno dostał bym bana.
Ja piszę tylko samą prawdę drogi kolego, zaczynasz popełniać błędy, bo nie wiesz co pisać razem ze swoim kumplem szambiarzem, poza tym...po co on Ci w tym pomaga, skoro go nawet nie było przy naszej rozmowie?

Twój screen jest wycięty z kontekstu, Magix napisał że gdybyś robił qbug to dostał byś bana, a ty używasz tego jako poparcie tego że nie okłamałeś RCON.

Przed chwilą, oski77 napisał:

Twój screen jest wycięty z kontekstu, Magix napisał że gdybyś robił qbug to dostał byś bana, a ty używasz tego jako poparcie tego że nie okłamałeś RCON.

bo go nie okłamałem, proste. Może zróbmy tak...daj dowód, że okłamałem Rcon'a 🙂

7 minut temu, Tryhard_Z_DM napisał:

bo go nie okłamałem, proste. Może zróbmy tak...daj dowód, że okłamałem Rcon'a 🙂

Napisałem ci już o tym w mojej odpowiedzi wczoraj, ale widzę że nie dociera. Napisałeś do Volenira że ja ci wysłałem filmy jak robisz qbug, no a wysłałem je tylko i wyłącznie do MagiXa, no i  MagiX  odpowiedział że nie ja ci wysłałem tylko on wysłał do administracji, a tobie wysłał je twój kolega z organizacji i były supporter Olki. obraz.png.10b66b53de425900c8cadac421e4bf11.png

Również mi to wysłałeś, mam zapisane pliki GIF na discordzie o tym, dwa filmy. Dziwna sprawa bo do pierwszego linku imgur jak napisałem, że MAM TWOJE FILMY to szybko jeden od razu tam wstawiłeś na pierwszej stronie, hmm...

Odpuść już sobie bo to na prawdę nic nie zdziałasz, a jeszcze na dodatek sam zostaniesz ukarany za szerzenie kłamstw na mój temat.

3 minuty temu, Tryhard_Z_DM napisał:

Również mi to wysłałeś, mam zapisane pliki GIF na discordzie o tym, dwa filmy. Dziwna sprawa bo do pierwszego linku imgur jak napisałem, że MAM TWOJE FILMY to szybko jeden od razu tam wstawiłeś na pierwszej stronie, hmm...

Odpuść już sobie bo to na prawdę nic nie zdziałasz, a jeszcze na dodatek sam zostaniesz ukarany za szerzenie kłamstw na mój temat.

Nie rozumiem tego co napisałeś pogrubioną czczionką, podaj ten link, i wyjaśnij co tam wstawiłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.