Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na caesarek

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: caesarek
Powód skargi:  wyrzucenie za niestosowne emotki w miejscu publicznym
Data zdarzenia: 22.02.2024
Dowody: 

Spoiler

image.png?ex=65ea33d2&is=65d7bed2&hm=2e3e55e1dc914b4428849dc31563103e54936326776a7d8ef67fed9c87624692&image.png?ex=65ea34a2&is=65d7bfa2&hm=bba3ae8e026d430c432062248bdd475feb15fa02bc77ae3b3e1b160dd937c639&

Opis sytuacji:  Dzień dobry, albo jak, kto woli dobry wieczór w każdym razie spotkała mnie dzisiaj nietypowa sytuacja na moim ukochanym serwerze, na którym spędzam swój cenny czas otóż czuje się bardzo urażony sytuacja wyglądała następująco znajdowałem się na celi dokładniej w jej rogu specjalnie, aby nie kusić innych współosadzonych wykonywałem czynność TKZ „gruchanie” po prostu czułem potrzebę się wygruchać myślę, że każdy, kto siedział jest w stanie mnie zrozumieć czuje się strasznie urażony, ponieważ jest to naturalna czynność, jak i przyjemność która została mi odebrana chciałbym również zaznaczyć, że cela nie jest miejscem publicznym ((Cela więzienna jest zazwyczaj uznawana za miejsce, które nie jest publicznie dostępne w normalnych warunkach. Jest to zamknięte i kontrolowane przez władze miejsce, gdzie przetrzymywane są osoby skazane lub zatrzymane. Chociaż może być dostęp do niektórych jego części dla pracowników więziennych, prawników, urzędników i innych osób związanych z funkcjonowaniem systemu sprawiedliwości, ogólna opinia jest taka, że cela więzienna nie jest miejscem publicznym, do którego mogą mieć dostęp ludzie na co dzień.)), a wiec miałem prawo, aby to robić liczę na poważne spojrzenie na sytuacje i wyciągnięciem konsekwencji wobec supportera.

Dobry wieczór, na szybko wytłumaczę sytuacje, był na ciebie pierwszy report, że stosujesz niestosowane animacje w więzieniu ( więzienie to miejsce publiczne ), dostałeś ode mnie ostrzeżenie, abyś zaprzestał używania owych animacji, wyłączyłeś animacje, lecz myśląc, że skończyłem ciebie obserwować ponownie animacje włączyłeś, następnie oczywiście zostałeś wyrzucony przeze mnie z serwera za niestosowne animacje. Po twoim ponownym wejściu na serwer ponownie był na ciebie report, że nie zaprzestałeś używania niestosownych animacji, więc przyjąłem na ciebie reporta, widząc, że ponownie robisz to samo co wcześniej dostałeś ode mnie ostrzeżenie abyś zaprzestał, wtedy moim zdaniem próbowałeś udać cwanego i zamiast animacji /wale, użyłeś animacji /wale2. Więcej nic się między nami nie działo więc więcej nie mam do wytłumaczenia, jedyne co możemy zrobić to czekać na decyzje aRCON. Dopomnę jeszcze, że nie stałeś w rogu celi, że nikt ciebie nie widział tylko stałeś na samym środku, przez to osadzony z celi naprzeciwko widział sytuacje i napisał na ciebie reporta. Pozdrawiam serdecznie.

Gdyby używanie animacji było zakazane to nie zostałyby one zaimplementowane na serwer. W momencie kiedy użycie animacji nie utrudnia rozgrywki, bądź też nie stanowi bezpośredniego okazania braku szacunku do drugiej osoby to nie powinno być karane. Supportera z racji na krótki staż upominam, a skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.