Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Michas

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

g4q5x7p.gif
mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Supporterem @Michas. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
LKZ38Vt.png

d: @-dzusia-| M: @Michas

d: Witam, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Hej, jasne.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
M: Mam na imię Michał, zazwyczaj ustawiam pseudonim „Michas”. Pochodzę z województwa zachodniopomorskiego. Dwa lata temu przeprowadziłem się do Gdańska wraz z moją dziewczyną. Aktualnie skupiam się na rozwoju swojej kariery. Interesuje się motoryzacją, narciarstwem, żeglugą i światem gier.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
M: Trafiłem tutaj przez przypadek. Pewnego dnia włączyłem MTA, aby przejrzeć listę serwerów i miło się zaskoczyć. Tak też się stało. ProjectRPG, około 160 osób na serwerze w tamtym momencie. Wszedłem ze znajomym z ciekawości i tak już tu zostałem. Moja przygoda zaczęła się z małym biznesem, a mianowicie wypożyczalnią boxvilli do pracy drwala.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
M: Większość swoich celów już zrealizowałem. Z nowych celów to na pewno wrócić do frakcji SAPD. Poza tym chcę zebrać kolekcję aut, które są w stanie przejechać każdy wyścig, czyli Uliczne, Wyścigowe i Torowe na top 1 czas.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
M: Cały majątek wraz z posiadłościami i gotówką to jakieś 10.000.000$ Z ciekawszych aut w kolekcji posiadam FT Turismo Competizione i FT Huntley STR.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
M: Szczerze, nie ma tutaj dużo do zmiany. Raczej więcej tego, co jest ciekawe. Na przykład więcej typów aut tak jak jest z Feltzerem GT. Nowe bodykity może nowe prace.

d: Na serwerze ProjectRPG jesteś Supporterem. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
M: To bardzo proste. Pomoc graczom naszego serwera poprzez przyjmowanie ich reportów. Czasem sprawdzę jakąś apelację od kary.

d: Z tego, co wiem, pełnisz również funkcje Operatora w biznesie Racing Club. Jakie prace/obowiązki do Ciebie należą? Masz jakieś doświadczenia?
M: Role na eventach się rotują, więc nie mam przypisanej jednej do siebie. Doświadczenie w samym biznesie jest już dość duże. Wraz z całym RC organizowałem chyba już z 5 eventów.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 1995 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
M: Zgadza się to już prawie dwa tysiące godzin. Zleciało, jak z bicza strzelił. Mam wiele takich osób chciałbym wymienić te najważniejsze. Zaczynając od @GraVo, to właśnie z nim zaczynałem przygodę na serwerze i do dziś razem spędzamy tu czas. @Leszek*nt, jeden z najbardziej pokręconych przyjaciół, jakich tutaj mam. @wajt młody ciałem, stary duchem. Mógłbym wymieniać więcej, ale wtedy ta odpowiedź stanowiłaby około 50% całego wywiadu.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
M: Zdecydowanie rozbudowany system pojazdów. Od pojemności silnika, wulkanizację, komponenty, bodykity po zestawy modyfikacji pojazdów. Ogólnie to chyba najbardziej rozbudowany system na scenie RPG.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś uwagi co do nich?
M: Ogólnie jest bardzo dobrze. No może poza ogromną ilością graczy na eventach fabularnych, ale to raczej bardziej wyznacznik sukcesu. Osobiście mam jedną uwagę co do derby. Mianowicie brakuje mi zautomatyzowanego derby. Mówię tu o derby losowymi pojazdami. Aktualne derby już mi się przejadło i mam wrażenie, że nie jeden gracz się pod tym podpisze.

d: Powiesz nam coś więcej o organizacji, w której jesteś?
M: Kiedyś jedna z topowych organizacji. Dzisiaj to tylko cień. Co jakiś czas kluczowi członkowie odchodzili i tak do dziś się dzieje.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
M: Mówiłem o tym w odpowiedzi na Twoje pierwsze pytanie. Mogę powiedzieć o tym jeszcze raz, ale trochę dokładniej. Pasjonuje się motoryzacją, odkąd pamiętam. Często oglądam przeróżne filmiki lub materiały na ten temat. Uwielbiam pływać. Za czasów szkoły podstawowej i gimnazjum jeździłem na zawody i zdobywałem liczne miejsca na podium.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
M: Hmm. Twoje pytanie dość daleko odbiega w przyszłość. Wydaje mi się, że za 10 lat będę już śmigał takim autem, jakim będę chciał i mieszkał w swoim mieszkaniu, tam, gdzie będę chciał. Dość ogólnikowa odpowiedź, ale nie planuje niczego w tak odległym czasie.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
M: Najważniejszą rzeczą w moim życiu jest czas spędzony z rodziną i znajomymi. W końcu wspomnienia to jedyna trwała rzecz w naszym życiu. W moim życiu często kieruje się pasją i zajawkami. Czasem lenistwem, a nie kiedy rozsądkiem.

d: Masz jakieś marzenia?
M: Coś na pewno się znajdzie. Chyba każdy z nas o czymś marzy. Jest to bardzo proste i można powiedzieć przyziemne marzenie. Jedynym marzeniem, które się nie zmieniło z biegiem czasu, jest marzenie o życiu, w którym będę miał czas na wszystko, co lubię robić. Na hobby pasję i zajawki. Człowiek, który ma czas na pasje to szczęśliwy człowiek. Każdemu tego życzę.

d: Czego się najbardziej boisz?
M: Mojej dziewczyny.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
M: Całą nieliczna organizację Network Trouble, Byłego lidera NT zdrajcę @WhiteTiger* Oraz administrację ProjectRPG.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę. Miłego dnia!
XGwBbve.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał oraz że lepiej poznaliście Supportera @Michas. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Michas za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
1162958512_pieczatkaaktualna_webp.4f3bb977f45a276ca10aaebf128886134mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.