Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Merghanii

Voodka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34416
Login: voodka
Nick oskarżonego: Merghanii
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia: 21.02.2024
Dowody: OG > (301) Merghanii: (S) Sandking Pickup XJ NV5 set mietowy ft bez mzn baku/(S) Sabre 3.1pb set marchewa!/(S) Clover 3.1pb lampy
Opis sytuacji: Gracz ogłaszał się na czasie og sprzedając swoje pojazdy czysto i klarownie napisał że pojazd sabre posiada set lecz po zakupie okazało się że ma tylko lampy 

Spoiler

image.thumb.png.a4ed466effd27c14047bc993abd9b5c6.png

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.f6f304282eea8b336541db9a7ae3aadf.png

hej, od siebie mam tyle do powiedzenia ze wydawało mi sie że był tu set marchwiowy a okazalo sie inaczej, wgl tym autem nie jezdzilem jedynie przestawic auto i tyle. Po za tym kazdy gracz ma dostep do sprawdzenia pojazdu tzn tune wizu mechaniczne kompo itd wiec czemu nie sprawdziles ? RCON specjalnie dało taka opcje na forum zeby gracze sprawdzali i mieli łatwiej. Specjalnie czekałem az sie namyslisz na gieldzie  wiec sam myslalem ze sprawdzasz ta sabre w bazie pojazdow. Nie czuje sie winny bo to tez twoja wina ze nie dopilnowałeś tuningu tego auta. Tyle mam od siebie wiecej nie dodam. Miłej nocy :d

W dniu 21.02.2024 o 23:12, Merghanii napisał:

hej, od siebie mam tyle do powiedzenia ze wydawało mi sie że był tu set marchwiowy a okazalo sie inaczej, wgl tym autem nie jezdzilem jedynie przestawic auto i tyle. Po za tym kazdy gracz ma dostep do sprawdzenia pojazdu tzn tune wizu mechaniczne kompo itd wiec czemu nie sprawdziles ? RCON specjalnie dało taka opcje na forum zeby gracze sprawdzali i mieli łatwiej. Specjalnie czekałem az sie namyslisz na gieldzie  wiec sam myslalem ze sprawdzasz ta sabre w bazie pojazdow. Nie czuje sie winny bo to tez twoja wina ze nie dopilnowałeś tuningu tego auta. Tyle mam od siebie wiecej nie dodam. Miłej nocy :d

No niestety, ale wina leży po Twojej stronie. Następnym razem Ty się upewnij, czy podajesz w ogłoszeniu prawidłowy tuning pojazdu. Proponuję odmianę w tym przypadku - dobrze by było, gdybyście złapali się razem tutaj na wspólny termin.

Nie widzi mi się odmienianie pojazdu ponieważ chciałem ową Sabre proponuje małą rekompensatę w wysokości 10k aby cena wyszła okrągła za jaką nabyłem pojazd przypominam że montaż owego licznika to kosz rzędu 25k a w większości takie skargi kończyły się pokryciem brakujących części które trafiały dla gracza lub wpłaceniem tego na administrację rcon pozdrawiam 

6 minut temu, Voodka napisał:

Za błędy się płaci a chcieć można wiele :3 czekam na wypowiedź admina 

blad zrobiles i ty bo mogles sie upewnic ze niema tego i tego, 25 k ci nie dam bo to przewyzszy wartosc auta, myslisz ze zarobisz …

W takim razie @Merghanii jesteś zobowiązany do zapłaty 25,000$ do 24.02.2024 na konto ARCON - UID 30077.  Przelewu dokonasz przez bank, który znajduje się w Los Santos. Jeżeli dokonasz wpłaty szybciej, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej apelacji. Za przelaną kwotę, zostanie zamontowany licznik do pojazdu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.