Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na _Politekk_

wetr0ksuwa

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11685
Login: wetr0ksuwa
Nick oskarżonego: _Politekk_
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedaży pojazdu 
Data zdarzenia: 10.02.2024 18:35
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.ebb3c322a6013ba1ac2d80dbaa9b912a.png

Spoiler

Opis sytuacji: Gracz ogłaszał że sprzeda pereniala z hydrą (możecie sprawdzić w logach) ja napisałem że mogę dać 30k i gracz sie zgodził dogadaliśmy miejsce pytałem się czy ma hydraulikę odpisał że ma (co widać na nagraniu) no niestety jej nie miał a gracz od razu wyszedł z serwera po ubitym interesie życia. Od razu jak zobaczyłem że do gracza nie ma sprawdziłem na forum tuning auta i się okazało że faktycznie nie ma tego tuningu które miał mieć.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

image.png.473eaa83ce034acbfefc208285b71322.png

gdzie mam napisac wyjasnienie?

miałem perka i nie patrzylem czy ma hydre bo w sumie nawet nie wiem jak .

Jeździłem chwile tym perkiem ale stwierdziłem ze mi nie potrzebny i ogłosiłem go z me hydraulike bo jak klikałem h to skakał wiec nue miałem pojęcia że moze on nie miec tego wiec go sprzedałem

Godzinę temu, zwinny. napisał:

Okazało się, że pojazd o VUID: 37004, w momencie sprzedaży nie miał zamontowanej hydrauliki. Tym samym @_Politekk_ wprowadziłeś w błąd gracza @wetr0ksuwa.

Ze swojej strony mogę zaproponować odmianę, potrzebny mi termin, kiedy dacie radę to zrobić.

mogę się odmienić ale już kolor w aucie zmieniłem

22 godziny temu, zwinny. napisał:

W takim razie macie 24h na dokonanie odmiany, proszę o potwierdzenie w tym miejscu, w momencie, gdy to się stanie. 

@_Politekk_ @wetr0ksuwa

Wydłużam czas, proszę o wypisanie swojej dyspozycyjności tutaj lub zróbcie to między sobą np. na Discord, lub napiszcie do mnie na DC zwinny. oraz dokonajcie odmiany w możliwie jak najkrótszym czasie.

W dniu 21.02.2024 o 20:12, wetr0ksuwa napisał:

mogę się odmienić ale już kolor w aucie zmieniłem

W takim razie wprowadzam zmianę, odliczając koszt przemalowania, kwota wymagana do dokonania odmiany to - 29650$.

@_Politekk_ @wetr0ksuwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.