Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z AEMT III czarny_czesiu

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

1169436240_naglowekczesiu.png.749bab7de0b7f82c919d77846106639e.png
mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z AEMT III @czarny_czesiu. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
LKZ38Vt.png

d: @-dzusia- | v: @vercy

d: Witam, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
cz: Myślę, że tak.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
cz: Cześć, jestem Oskar, pochodzę z województwa świętokrzyskiego. Za kilka dni będę obchodził swoje 15 urodziny. Moimi Pasjami są: jazda na rowerze, deskorolce i hulajnodze oraz granie w różnego typu gry.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
cz: Moją Przygodę zawdzięczam koledze, który w wakacje, namówił mnie do pobrania mta oraz do zagrania na tym serwerze. Na początku w ogóle nie ogarniałem, lecz z czasem bardzo mi się spodobało tutaj.

d: Skąd pomysł na nick?
cz:
Pomysł na nick był dość śmieszny, bo wybrałem skina takiego dziadka, którego nazwałem czesiu, a „czarny” dodałem w nicku za namową kolegi, który również ustawił sobie nick @czarny_rafalek.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
cz: Mam 2 cele na tym serwerze. Jeden to uzbieranie 365 dni dziennego logowania do gry, na ten moment mam 231. Drugi to zrobienie jakiejś fajnej kolekcji autek pod domek, aby ładnie się prezentowały.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
cz: Nie jestem w stanie dokładnie określić swojego majątku, ponieważ mam pojazd na niskim id, którym jest flash, za którego kilkukrotnie miałem oferty z rzędu 1.65kk+. W gotówce mam około 200k, więc mój majątek liczy około 1.85kk.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
cz: Szczerze nie ma co zbytnio zmienić lub dodać na serwer, chociaż przydałyby się częstsze aktualizacje.

d: Z tego, co wiem, pełnisz funkcje AEMT III we frakcji SAMD. Jakie prace/obowiązki do Ciebie należą? Masz jakieś doświadczenia?
cz: Tak, pełnię funkcję AEMT III. W tej frakcji mamy obowiązki reagować na zgłoszenia graczy oraz mieszkańców z panelu 112. Trzeba też dobrze znać materiały, które nam pomagają w akcjach rp.

d: Jeśli nie MD, to jaką frakcję byś wybrał? Chciałbyś, by coś zostało zmienione?
cz: Jeżeli nie byłbym w SAMD, to z chęcią spróbowałbym dołączyć do frakcji SARA, ponieważ uważam, że też jest ciekawa.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Medical Department? Masz jakieś cele związane z tą posadą?
cz: Jest wiele rzeczy, za które doceniam tę frakcję. Jedną z nich jest przeprowadzanie akcji RP, które urozmaicają rozgrywkę na tym serwerze. Moim celem w SAMD jest osiągnięcie jak najwyższej rangi pod zarządem.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 1142 godziny. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
cz: Nie żałuje żadnej godziny spędzonej na tym serwerze, mam fajne wspomnienia z nimi. Sporo czasu spędzałem z kolegą, który zachęcił mnie do gry na tym serwie @czarny_rafalek oraz @czarny_stefanek, również sporo czasu spędzałem z osobami z frakcji SAMD.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś uwagi co do nich?
cz: Eventy fabularne są świetne moim zdaniem, nagrody są dobre, wątek również. Wydarzenia typu bf, rc są również bardzo dobre i ciekawe. Co do eventów sponsorowanych przez graczy, mam mieszane uczucia, ponieważ derby lub spadochrony lubię, lecz pościgowe czy panele nie są w moim typie.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
cz: Na ProjectRPG najbardziej lubię spędzać czas z kolegami oraz przebywać na służbie SAMD.

d: Powiesz nam coś więcej o organizacji, w której jesteś?
cz: obecnie nie jestem w żadnej organizacji, lecz niedługo dołączę do organizacji Górnicy Jacoba Susa, jeśli zebra zaakceptuje wniosek o utworzenie.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
cz: Moimi pasjami są różnego rodzaju gry, jazda na rowerze, deskorolce oraz hulajnodze. W wolnym czasie lubię także spędzać czas ze znajomymi oraz interesuje się komputerami.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
cz: Szczerze, nie wiem jak na to pytanie odpowiedzieć, ponieważ nigdy nie zastanawiałem się aż tak w przód.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
cz: Najważniejsza w moim życiu jest rodzina i znajomi. W życiu kieruje się szacunkiem, pracowitością oraz uczciwością.

d: Masz jakieś marzenia?
cz: Moim marzeniem jest osiągnąć sukces w życiu, założyć spokojną rodzinę i być zdrowym.

d: Czego się najbardziej boisz?
cz: Najbardziej boję się śmierci.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
cz: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SAMD, @czarny_rafalek oraz @czarny_stefanek.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę. Miłego dnia!
cz: Dzięki i nawzajem.
XGwBbve.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał oraz że lepiej poznaliście AEMT III @czarny_czesiu. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @czarny_czesiu za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
1839430413_pieczatkaaktualna_webp.5baa241325da7dcd84ec379b223da53e4mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.