Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎬 Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

Ka3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Zawsze sie reaguje gdy nie ma ciekawego zadania dziennego
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Kocham kosiary i kuriera
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. zawsze kiedy wchodze na dma dostaje heada
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. ogladam youtube'a podczas pracowania

• Super 1

1.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. gdy widzę nowych graczy pokazuję im ten serwer 

2.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. kiedy potrzebuję pomocy pisze do supportów

3.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. zapraszam kolegów do gry

4.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..robie zadania dzienne 

5.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..rozwalam auto prosto z mechanika 

6. Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..Czasem zapominam naprawki

7.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..czasem zapominam by zostać na serwerze te 5 min by odebrać 500$ za godzinę na serwerze

8.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..i ludzie mnie nie raz taranują

9.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. wymieniam samochody co chwilę

10.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..na kosiarkach w ls jest mało kosiarek

11.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..lubie ten serwer od pozostałych

12.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..mam zaschrynizowane konto

13.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. namawiam znajomych do grania 

14.Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. to najlepszy serwer

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że gdy jest happy hours to na kurierze jest tyle ludzi jak mrówek.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. podczas służby SARA każdy nas wyzywa z powodu zabrania jego auta 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. takie pojazdy jak sultan i schafter są zawyżane cenowo przez graczy 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. gdy ktoś dostaje bana to na czacie premium jest spam "goool"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. mój majątek jest dla mnie zawsze nie wystarczający.

Edytowane przez Maksista
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

- gdy nadjeżdża z naprzeciwka sweeper, zmieniam config w aucie i wklejam go w ściane,
- gdy widzę informacje o nowym aucie w salonie, od razu loguje się już przy salonie,
- staram się pomóc każdemu graczowi na serwerze, jeśli potrzebuje pomocy ❤️
- Mieć tu mniej niż 150h w miesiąc to grzech ciężki,
- Prowokuje SAPD do pościgu za każdym razem gdy ich widzę
- SARA to najlepsza frakcja na serwerze, zamiast kraść fury to do Ciebie napiszą ;3

Edytowane przez TerroRR
  • Super 2

-bawię się w handlarzyka 

-gdy widzę ranchera long lub panriota odrazu uciekam 

- zawsze wszystkim pomaga 

-denerwuje się na graczy którzy taranują a później uciekają i nie płacą 

-jestem na serwerze codziennie przynajmniej 30min 

-chcę się dostać do jakieś frakcji 

-  50% czasu na serwerze jestem na giełdzie 

-  uwielbiam chodzić na eventy 

- cały czas czekam na hh lub event fabularny 

- jak spotkam na chodniku miszkanaca w potrzebie odrazu dzwonię po SAMD   

- to najlepszy serwer ❤️

- jak kogoś straranuje to pisze że mam letnie 

- chcę mieć jak najwięcej czasu na gre

- szanuję każdą frakcję 

- wystawiam każde auto ma forum 

-co 30min sprawdzam forum 

-jak wystawiłem auto na forum to wchodzę na forum co 10min 

-zawsze na w bagażniku 1 naprawkę 

-  skacze na sprawna SF 

- kupuje premium co 7 dni 

- moją ulubioną pracą są kosiarki

- słucham w aucie radia projekt FM

- moim pierwszym  autem był perek 

- mam więcej pieniędzy niż godziny na serwerze 

- pisze podanie do każdej frakcji i się nie dostaję 

-gram z kolegami 

- od 1k repki już nie patrze ile mam 

- czekam na nową pracę  

- mam podane dc w profilu 

Edytowane przez .Gumis.
  • Super 2

-codziennie odbieram nagrody dzienne

-zarabiam na auto

-wjeżdżam w ludzi i auta

-co tydzień kupuje premium

-to czekam na fabułe

-to lubię jak jest jakiś konkurs gdzie można zarobić

-codziennie sprawdzam forum co nowego

• Super 1

- Nielubię gracza Zusje 

- Simpuje do Zebry 

-Co chwilę muszę zajechać na mecha 

-Piszę Gool po każdym permie 

-Proszę na /g o hajs na bramki 

-Gram tylko by odebrać nagrodę dzienną 

-Nie chce mi się pracować więc sprzedaje moje jedyne auto żeby dostać zastrzyk gotówki 

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. kocham kurier lvl 1
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie wchodzę na serwer tylko po nagrodę dzienną
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. za przekroczenie prędkości 15 min jaila
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. na happy hours jest dużo wolnych kosiarek 
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. każdy uwielbia sweppery 

Edytowane przez YoungMaczo
literówka
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... siedzę cały czas na giełdzie i handluje autami
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... odwalam Sandkingiem jeżdżąc między mechanikiem a spawnem SF
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... pierwsze kilkanaście godzin gry spędziłem na magazynie
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... jeżdżę Schafterem (najczęściej oreganizacyjnym)
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... jak widzę powalone drzewo to nie wzywam SAFD bo i tak nie przyjmą wezwania
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... czekam na śmieciarki w co-opie
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... pytam ciągle .Nati o jej Instagrama
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... kocham Zebrę

• Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  wchodzę codziennie po dzienną na serwer.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. fajnie tuninguje fury żeby dobrze się prezentowały pod domkiem.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. obserwuje TikToka serwerowego.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  czasami lubię poodwalać na serwerze >_<

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  mam wykupione premium na rok chociaż wcześniej było na dłużej.

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. będąc członkiem frakcji SATC każdy pracownik jest nazywany naczelnym afkerem.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  momentami mam ochotę podarować te 100 RP z dziennej nagrody początkującemu graczowi.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  moim ulubionym pojazdem jest Cabbie. 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  kocham wozić klientów na szczyt naszej pięknej góry Mount Chiliad. 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  z niecierpliwością przyglądam się czacie premium, by padło pytanie ,,SATC, przyjmiecie zgloszenie?".

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  po nocach śnią mi się akcje z serwera.

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.