Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎬 Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

Ka3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. 

-Woduje każdy pojazd bez ręcznego

-To najlepszy serwer MTA

-Moim pierwszym pojazdem był Perennial

-Używam metody krakowskiego targu

-Kocham graczy ,którzy jeżdżą longami

-bialyja nie płaci mi za praktyki 

-Kocham całą administrację

-Lubię gracza bialyja

-Kocham Officera Nalesnika

-Najlepsze zadanie dzienne to sweepery

-Mam w swojej kolekcji Perenniala

-Lubię przywalić w sweepera

-Moją ulubioną supporterką jest .Nati 

-Tracę na każdym samochodzie jaki kupię

-Gdy ktoś mnie staranuje piszę ,,PUAC,,

Edytowane przez *Mirek*

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że jestem w najlepszej organizacji na serwerze (jest otwarte rekru)

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że pije herbate ze słoika 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że jestem sigma rel

Edytowane przez Dev
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że nie staranowałem nikogo specjalnie, dostałem po prostu laga

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że mam problem gdy muszę czekać na taksówkę dłużej niż 2 minuty

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że wpycham się na mechanika

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że jeśli jeżdżę z kimś z administracji to jestem faworyzowany

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że grając z koleżanką jestem simpem

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że przynajmniej raz zapomniałem odebrać nagrody dziennej

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że jeśli ktoś zwróci mi uwagę o złym zachowaniu zwyzywam mu mamę 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że ciągle odpowiadam na pytania czy lepsze kosiarki czy kurier

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że handluje punktami premium

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że cejotem jest każdy biedniejszy ode mnie gracz

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że jeśli jesteś lepszy w rankingu tygodniowym to jesteś spoceńcem

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że traktuje sandkinga jak samolot

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że zrobie zamach dodo na spawn

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że SAPD ma faworke

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że zawyże kwotę sprzedaży mojego pojazdu

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że napiszę skargę na administrację jeśli dostanę jakąś karę bez wcześniejszego warna

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. znajduje się w najlepszej frakcji na serwerze

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. odpisuje na słowo "plac", słowem "budowlany"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. kocham całą administrację

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. wpycham się na mechanika

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. szanuję administrację oraz graczy serwera project rpg
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. poświęcam 30 minut na to aby odebrać nagrodę dzienną
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. uważam że project rpg to najlepszy server mta

-zawsze gdy dostane jakaś kare to oznacza ze jestem nie winny 
- nigdy nie uberuję za darmo 
- jeżdżę samochodami org bo moje stoją pod domkiem 
-jak widzę sweepera to gram nim w kręgle 
-znam wszystkie skoki na mapie SA 
-pisze reporty na siebie jak czegoś nie wiem 
-na giełdzie zawsze się targuje 
-gdy zwolni się jakiś domek to od razu jadę go wynająć i potem go sprzedać :DD

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie taranuje innych uczestników serwera.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. odnoszę się z szacunkiem do każdego,  żeby nie dostać bana.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. codziennie wchodzę na serwer.

Edytowane przez naatuusiaaa

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że SARA to top frakcja.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że wbijam żeby tylko odebrać nagrodę dzienną.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że wjeżdżam w każdego sweepera.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że nie kupuje premium na miesiąc
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że czekam tylko na happy hours.
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że siedzę w salonie po nowe auto

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  jeśli wjedziesz w kogoś. od razu piszą "mam filmik report"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  gdy ktoś dostaje bana to na globalnym jest wylew wiadomości "GOOOOL"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  administracja momentalnie reaguje na reporty.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  gracze dzielą sie na wielbicieli kurierów i kosiarki.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  nie kupisz auta w uczciwej cenie bo każdy chce cie wydymać i jak najwięcej zarobić.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  w pewnych miejscach są kłody na drodze dosłownie zawsze.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  każdy simpuje do Nati.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  nikt nie kupi od ciebie auta w Dieslu jeśli nie obniżysz ceny poniżej rynkowej.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. na radiu zawsze jest gruba jazda!

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  mandatu nie przyjmę, wole odsiedzieć dwie godziny.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  w przeglądarce mam uruchomione zawsze poradniki z cenami aut, vmax i cenami za komponenty.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   na serwerze są gracze przez 24/7. Przed resetem i po resecie momentalnie z uruchomieniem serwera.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  wieczorami zostaje najlepsza i najbardziej pozytywna część graczy.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że:

- nie wrzucam do wody, pozostawionych bez ręcznego pojazdów

- nie zatrzymuje się przy każdej kontroli policyjnej

- nie wciskam ludziom przecenione pojazdy na giełdzie, celem zwiększenia stanu materialnego

- nie pobieram opłaty za transport od nowych graczy

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. gdy ledwo co naprawię fure, to już znajdzie się ktoś kto mi w tą fure przycedzi.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. podczas rekrutacji do różnych frakcji nie czytam regulaminu

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. na początku zmieniłem dzwięki pojazdów na nowe, aby mój perek brzmiał jak rasowa widlasta ósemka

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..
- taranuję każdego napotkanego sweepera 

- gdy jeżdżę na apce to średnio co kurs jadę naprawić samochód 

- jak postawię samochód na parkingu płatnym i zapomnę opłacić parking to zanim się obejrzę samochód zniknie 

- w momencie gdy sapd złapie mnie za jazdę pod prąd nie opłacę mandatu i pójdę do kicia 

- mam 2 lvl kurierki

wjeżdżam rozpędzony w sweepery

- jeżdżę flashem

- mam zawsze full naprawek w bagażniku, ale nikomu ich nie daje

- skupuje auta

- trychardze kurierke

- nie lubie 4laga

Edytowane przez raszko4321_
dodanie kilka słów
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.