Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎬 Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

Ka3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  nie lubie zbyka i 4 laga
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  nie głosuje na lewaków
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  wchodze codzienie  na 30 minut  by odebrac pieniozki z dziennej nagrody 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. mojim ulubionym adminem jest mixsu a suporkerem jes Leokadia

Edytowane przez Pietruh
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

-Pracuje długo na pracach żeby grać na serwie 

-Nie gram na innych serwerach z Dopiskiem RPG

-Gram na serwie zawsze kiedy mam wolny czas

-Nie taranuje graczy 

-Nie wyzywam graczy bez powodu

-Jestem miły dla graczy którzy są mili dla mnie

-Zawsze kiedy jest aktualizacja jakaś z ciekawością sprawdzam co zostało dodane

-Nie pisze "GOOOL" bo banie innego gracza

-Podobają mi sie prace które są dodane na serwie

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.  RYBKI ŁOWIĆ MUSZE!
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.  frakcja sara to mobbyn
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że. wiecej spokoju dla was  na szambie

Edytowane przez PREZES_1337

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  jestem saryjczykiem i kradnę wozy

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. pisze najlepsze wywiady w biznesie project news 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. najwięcej godzin spędziłam na wbijaniu kuriera, a i tak wbiłam tylko 4lvl

Edytowane przez Leokadia
  • Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Chcę być w administracji 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Mam swoją organizacje

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   Nie mam dużo osób w org a mamy dużo rzeczy

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Piszę podanie do każdej prawie frakcji 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Jak chce zrobić pościg SAPD nie chcę sie a jeśli mnie gonią to odpuszczają po 1min gdy zobaczą czym jade

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Lubię pomagać graczą

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Nie pracuję a mam troche pieniędzy ponad 1kk

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Podziwiam administrację za to co robić ❤️

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   Znam fajnych graczy i administracje

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   Kiedy widzę sweepera poleci kawałek dalej 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   Lubię jeździć pojazdami

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Zazwyczaj kupuje to co mi się podoba i jest tanie jak na tą rzecz

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Mam dużo pomysłów dla graczy ale nie chce mi się ich realizować

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Nie lubie 4life

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Zawsze mam premium na 3miesiące

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Chcę mieć tunera Mechanicznego

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Zachęcam do wbijania do mojej org

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. DANERKO*CDW jest jakbardziej znany na yt z Projectrpg

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Nikt z znajomych nie wie skąd tyle zarabiam

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Zawszę biorę udział w ankietach

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. 3razy wygrałem w evencie

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  dostałem perma 1raz przez przypadek

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Nie wyzywam innych graczy bez powodu

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Mam Moderatora i supportera w org

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Kampie na elegy i schaftera w salonie

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Jestem pomocny

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jeżdżę na tunera mechanicznego tylko do Euzebiusza

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Podziwiam RCON za to co i w ile czasu potrafią zrobić i cała ekipa serwera

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Mam każdą odznakę co jest możliwa od 29 kwietnia

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Często uczestniczę w zlotach

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Mam kary tylko za prawko ale już nie odwalam bo mi się nie chcę

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Kocham uczestniczyć w eventach

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Dziennie wydaje około 2k na turka którym jeźdźę 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Mój Przyjaciej jest w innej frakcji niż ja chcę być

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Często jestem na giełdzie

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Uważam Nasz serwer za najlepszy na świecie i tylko na naszym serwerze gram

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jeśli wszystko bym sprzedał co mam bym miał prawie 2kk

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Zawsze każdemu płacę za ubera

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Biorę udział w fajnych licytacjach

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Biorę udział w zlotach

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jestem fotografem zlotów Speed Zone 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Organizuje konkursy w org ale nie ma osób 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. jestem handlarzykiem ale nie takim jak klocuchan

Edytowane przez Domino_1327
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. jestem handlarzykiem

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. ceny aut zawyżam o 10%

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. wchodze tylko po dzienną nagrodę i wychodze

Edytowane przez NiFeKpL
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   lubię sobie po uberować 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Nigdy się nie dostanę  do Administracji 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   Nie na widzę  ElwDzika 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Muszę  maxować kopalnie 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Nie wbijam na inne serwery.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Napierdalam w Cs 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że szanujemy się jako społeczność.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że zdarzają się zamachy Dodo.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że mogę polegać na Administracji.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że Taran nie jest mi obcy. 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że cebule od handlarzy czuć nawet przez monitor.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że dzień bez Gola jest dniem straconym.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że zdania ekspertów są podzielone.

Edytowane przez Poziomek

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  zlogam z serwa jak mnie sapd złapie

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..    staranuje sweepera

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..    pisze gool przy permie

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... mam ustawionego binda "Cejot nagrany, report wysłany. Płać za tarana albo masz bana"

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... czytając większość skarg na administrację zaczynam wątpić w ludzkość.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... bez przynależności do frakcji tracę całą frajdę z rozgrywki.

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że  Jeśli ktoś we mnie wjedzie mówie płać albo prawko

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Nie lubie Naleśnika !

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Gram 7 godzin dzienie

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. maksuje kuriera

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Biore udział w eventach

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Kocham ten serwer ❤️

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Zawsze czekam na happy hours

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Zrobie wszystko żeby zarobić 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  nie lubię 4laga                                                                                                                                                                                                      

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  zawsze mam prymium

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  skaczę z mc

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.