Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🎬 Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

Ka3R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. 

-Traktuje serwer jako życie prywatne.

-To co zakazane to dla mnie tylko pretekst żeby to zrobić.

-Jak kupię nowe auto to muszę nim skoczyć z MC.

-Wejdę na teren zamknięty przez frakcje.

-Jak złapie mnie sapd to za niewinność.

-Nie lubię mireczków handlarzy.

-Jak coś dodają na serwer pisze na /g "oho".

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  moje umiejętności w grach nie ograniczają się tylko do RP, bo czasami lubię także pościgać się po ulicach San Andreas.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. cenię różnorodność na serwerze.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. audycje stanowią dla mnie nie tylko sposób na relaks, ale także okazję do budowania społeczności i wspólnego tworzenia niezapomnianych momentów w ProjectRPG.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. znam zasady gry jak własną kieszeń i zawsze jestem gotowy, aby pomóc nowym graczom w zrozumieniu mechaniki serwera.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. zawsze szanuję i pozdrawiam administrację za ich pracę.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  lubię eventy fabularne, gdzie mogę odkrywać intrygujące wątki fabularne i wspólnie z innymi graczami rozwikłać tajemnice światów stworzonych przez administrację.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  lubię czasami wywołać pościgi z SAPD, dodając ekscytujący element ryzyka i adrenaliny do mojej rozgrywki.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie umiem handlować pojazdami i czasami na tym tracę, jednakże jest to dla mnie okazja do nauki i doskonalenia się w tej dziedzinie.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. mój majątek się nie zmienia przez rok.

Edytowane przez Krzychu99
  • Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jeżdżę  sultanem na total ft

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Obrażam administracje 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. kradnę pieniądze z organizacji

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Odwalam co weekend

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Prowokuje każdego na /g

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Więc to oczywiste że jeżdżę na wózku inwalidzkim

Edytowane przez MarceliQ
  • Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Szanuję każdych graczy.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Nie wydzieram się na /g co każdego bana.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Nie znam innych serwerów w MTA

• Super 1
  • Lubię to! 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... wracam z pracy, jem obiad i następne 6 godzin gram w PRPG

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... stoję dwie godziny na uberze zamiast pójść zarabiać pieniądze

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... słucham ProjectFM nawet w pracy albo jadąc samochodem na zakupy

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... regularnie sprawdzam tanią i średnią giełdę w poszukiwaniu tanich aut na ID

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... mam ważny przegląd w każdym swoim pojeździe

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... w zimie wyłączam shader śniegu aby sprawdzić, czy mieszczę się pomiędzy liniami miejsca parkingowego

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... wykupuję bilet parkingowy z zapasem czasu, aby nie odholowali mi pojazdu

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... znam na pamięć położenie wszystkich fotoradarów na mapie łącznie z ograniczeniami przy nich

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że... wykupuję z wyprzedzeniem 30-40 biletów na bramki taniej, zamiast płacić 35$ przy każdym przejeździe przez nie

• Super 2

• Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że nie mam kolegów.

• Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że taranuje wszystko co się rusza.

• Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. nie toleruje arogancji i prowokacji ze strony Zusje, i wraz z całym serwerem jom hejtuje.

• Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. 
- Kiedy dostane taran od Sandakinga czekam na binda "PUAC"
- Dostaje ofertę 20% wartości pojazdu (Handlarz i tak już przepłaca)(Mówi że lepszej oferty nie będzie)
- Kiedy jadę przez drogę na spawn sf wiem że auto będzie do naprawy.

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że  zostane staranowany po wyjeżdzie z mechanika 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że gdy ktoś dostanie bana pisze GOL

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że nie szanuje graczy 4life 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że  po przełądowaniu  pisze na g lawety 

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  jak ktoś mnie staranuje to go nie wyzywam a mówię że nic się nie stało 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  uwielbiam pracować kiedy jest odpalony mnożnik na pracach

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  jak jestem na magazynie to spamie swój kod polecający

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. boje się kar od banana 
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. kiedyś pracowałem na magazynie
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  chociaż raz dostalem kicka za WNTZ
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. kiedyś skoczyłem z mc

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. jak mam misje daily na drwalu to jej nie robie

• Super 2

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Gram na ProjectRPG.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jestem handlarzem.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Nie lubię innych handlarzy.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jestem czasem e-konfidentem.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Wcale nie mam tak słabego laptopa na których chodzi tylko MTA.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Pisze skargi na forum.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jestem weteranem GTA San Andreas.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Nie lubię SAPD na 90% bo się trochę cykam a SARY na 100%

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Na początku katowałem magazyniera.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Wyzywałem innych od CJ.

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Wszędzie i wszystkim latam bokiem.

• Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Mam 3lvl kosiarki
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..  Gram na najlepszym serwie
Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   Jeśli ktoś mnie staranuje to ma mi zaplacic                              Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..   Jestem handlarzykiem 

Edytowane przez BunioTurbo
  • Super 1

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. Jestem Zdalnie sterowanym robotem stworzonym przez loże masońska w celu inwigilacji grup zorganizowanych zagrażających organizacji FIRMA

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że.. jestem odpowiedzialny za zbrodnie na terenach Bośni

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że.. jestem świetym hydrantem reinkarnacją Jana Pawła II 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że.. jestem odpowiedzialny za wybuch reaktora nr.4 w Czarnobylu 

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste że.. szanuje wszystkich graczy niezależnie od pochodzenia, koloru skóry ( nie dotyczy Ukraińców) 

Edytowane przez Jan_Hydrant_II
Dodanie treści

Jestem graczem ProjectRPG więc to oczywiste, że..

-jestem miły dla wszystkich

-kocham tylko projectrpg

-nigdy nie dostaje się do biznesu lub frakcji

-jestem wierny tylko jednej org (w moim przypadku The Always)

-próbuje nie odwalać

-próbuje zrobić aby te 9 stron kar się nie brały w oko

-pomagam innym

-nie utrudniam życia/rozgrywki/słuzby

-nie wyzywam administracji po tym jak dała mi kare

-nie jestem toxic

-gram dla rozrywki a nie dla odwalania

-zawsze będziemy pamiętać o graczu FockeWulf/gringo

-poświęcam czas do gry tylko dla projectrpg

-słucham piosenki qzzz-Projectrpg

-słucham administracji

-zachowuje się z kulturą nie ważne czy to mój wróg, czy osoba którą nie nawidze

-przestrzegam każdy regulamin

-spamie fake reportami

-zawsze dostane kare kiedy chce aby nie dostać

-nie mam konta na tiktok

-nie chwale się czymś

-nie lize dupci innym

-co chwile uciekam przed sapd

-dostałem kare od sapd "W ramach kary, odmów sobie 10-siątek różańca.."

-nigdy nie wygrywam konkursów/eventów

-1kh spędziłem na chodzeniu po mapie na piechote

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.