Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na pracownika CZ4R3K

Tony*

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick oskarżonego/nych: @CZ4R3K
  • Data oraz godzina zajścia incydentu: 16.02.2024 
  • Opis sytuacji: Otóż, stałem sobie tak jak widać na zdjęciu, stałem w krzaku, lecz nie cały czas ale to mniejsza, podszedł pracownik SAFD i postawił za mnie barierę po czym napisał "Wypad" no chyba pracownikowi frakcji nie wypada tak pisać do innego gracza? no chyba, że się mylę i w SAFD są inne zasady :D.
  • Dowody odnośnie sprawy: https://imgur.com/2br4ZEj
  • Proponowana kara: Nie wiem niech ktoś coś wymyśli.
  • Coś od siebie: Od razu odpowiadam bo pewnie taka odpowiedź wyjdzie od oskarżonego. Ja święty nie jestem, lecz nie wszedłem ANI razu na środek akcji RP, częściej siedziałem sobie z kolegą w krzaku i się przyglądaliśmy, PD to widział, i nie reagował więc gdyby to przeszkadzało to zwróciłby uwagę?

Witam, chciałbym odnieść się do skargi. No więc od początku, podczas pisania skargi powinieneś uzasadnić odwalanie z kolegami które miało miejsce i podczas którego interweniował administrator, po którym zostaliście ukarani zarówno warn'em jak i zabraniem prawa jazdy  podczas którego ja miałem prawie 6h sesji i chciałem spokojnie odegrać a wy dosłownie krzyczeliście i nie daliście mi się skupić ponieważ nie słyszałem dowódcy. A więc owszem postawiłem barierkę abyście odeszli i abym mógł odegrać coś co nie jest dla mnie łatwe gdy nie słyszę co mam zrobić ponieważ głosy się nakładają a ja zaczynam dostawać białej gorączki. Tyle z mojej strony a.. i jeszcze jedno napisanie Wypad, może i jest  to mało elokwentne z mojej strony ponieważ posiadam większy zasób słów ale każdy ma swoje granice a to najmilszy zwrot jaki mogłem napisać, jeżeli cię to uraziło to oczywiście przepraszam. 

Odnosząc się do Twojej wypowiedzi, proszę mi pokazać dowód na którym widać, w jaki sposób "odwalałem", według Ciebie odwalanie to stanie przy radiowozie i rozmawianie z funkcjonariuszem PD? oczywiście Administrator interweniował lecz tylko zostałem wytepany za barierę i napisał, żebym tam stał.

Druga kwestia, żadnego warna ani prawa jazdy nie dostałem.

Trzeci kwestia, Przeszkadzałem Ci w RP? Również po proszę na to dowód, bo od kiedy stanie przy radiowozie utrudnia komukolwiek RP? 

Pomówienia, i brak przyznania się do popełnionego błędu.

Nie mam nic więcej do dodania, poczekam na wypowiedź zarządu SAFD.

Witaj @WAF3L,
Dziękujemy za nadesłanie skargi na naszego pracownika.

Zgodnie ze standardami, pracownik otrzyma odpowiednią karę do danej sytuacji - w tym przypadku to ostrzeżenie słowne. Kara adekwatna ze względu na małą powagę oraz po zdjęciu widać, że woleliście stać tam i w mniejszym, bądź też w większym stopniu przeszkadzać nam oraz PD. Skargę przyjmuję i zamykam!

Pozdrawiam
Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.