Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PonczeeK - oskarżony przez SlodkaKarolcia69

Yuzuha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Pracownik PonczeeK się kłania 😘. Zacznijmy od początku, parę dni temu przedrzeźniałem się z graczem @k3buz o jedną osobę z jego organizacji ,że to będzie moja walentynka wiadomo było śmiesznie obaj mieliśmy z tego lekką bekę. Lecz gracz zaczynał  później ,że to jest moja walentynka i tym podobne. Dla mnie to było śmieszne lecz wiedziałem ,że to będzie do przewidzenia jako prowokacje z jego strony. Na nagraniu można zauważyć ze zatrzymałem się na drodze by z graczem to wyjaśnić. Lecz jak można zauważyć gracz sam ,, zaczął kopać mnie animacją. Chciałbym wspomnieć ,że gdzie jest dźwięk na nagraniu? Jeszcze dodam ,że nie łamałem KRD gdyż odjechałem z sygnałami świetlnymi ponieważ miałem wezwanie a gdy jedziemy na takowe wezwanie musimy używać sygnałów świetlnych. Ode mnie to tyle czekam na decyzję zarządu

17 minut temu, PonczeeK napisał:

Witam serdecznie Pracownik PonczeeK się kłania 😘. Zacznijmy od początku, parę dni temu przedrzeźniałem się z graczem @k3buz o jedną osobę z jego organizacji ,że to będzie moja walentynka wiadomo było śmiesznie obaj mieliśmy z tego lekką bekę. Lecz gracz zaczynał  później ,że to jest moja walentynka i tym podobne. Dla mnie to było śmieszne lecz wiedziałem ,że to będzie do przewidzenia jako prowokacje z jego strony. Na nagraniu można zauważyć ze zatrzymałem się na drodze by z graczem to wyjaśnić. Lecz jak można zauważyć gracz sam ,, zaczął kopać mnie animacją. Chciałbym wspomnieć ,że gdzie jest dźwięk na nagraniu? Jeszcze dodam ,że nie łamałem KRD gdyż odjechałem z sygnałami świetlnymi ponieważ miałem wezwanie a gdy jedziemy na takowe wezwanie musimy używać sygnałów świetlnych. Ode mnie to tyle czekam na decyzję zarządu

Według ciebie "przedrzeźnianie" to taryfa ulgowa na odwalanie na duty? 

Stanie na środku drogi to nie łamanie KRD? 

Wychodzenie z pojazdu w celu rozmowy z graczem to według ciebie dobre zachowanie na duty? 

Kopanie gracza animacja jest według ciebie fachowym zachowaniem na duty i dobra reklama frakcji? 

Dawanie się "sprowokować" zamiast napisać reporta to wedlug ciebie zachowanie godne zaufania na frakcji? 

Tyle mam do powiedzenia, miłego wieczoru.

Owszem stanąłem na środku drogi i za to muszę przeprosić gdyż powinienem zatrzymać się na chodniku, na nagraniu można zauważyć ,że kierowca banshee sam ,, stoi " na środku drogi dodatkowo pod prąd co też uniemożliwia przejechanie przez innych graczy więc raczej kierowca po za służbą również powinien się stosować do kodeksu ruchu drogowego. Jeśli chcesz naprawdę wiedzieć to wolę takową sytuację wyjaśnić z graczem zamiast pisać na niego reporta i potem być wyzywanym od konfidentów. Owszem użyłem animacji kopania za to również muszę przeprosić ale można zauważyć ze gracz jako pierwszy zaczął używać animacji a dopiero później ja jej użyłem. Ode mnie to tyle czekam na decyzję zarządu frakcji. pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.