Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na frakcję SARA

Klubowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MrocznyManiek

Nick: Puffy

Data zdarzenia: 13.02.2024

Opis sytuacji: No to tak, miałem pojazd na giełdzie postawiony na poboczu potem do niego wsiadłem kiedy sara podjechał, Sara odpuścił ale za to, że napisałem wypad jednak zabrał mi pojazd kiedy już w nim siedziałem (wszystko dokładnie opisane w skardze na pracownika w linku poniżej) Skargę złożyłem jednak zarząd jak zwykle odrzucił i jak dla mnie faworyzuje pracowników. Odpowiedź zarządu pod skargą

Spoiler

Z  uwagi na brak kultury wobec naszego pracownika z twojej strony, próby przejechania go ( VDM ) oraz na obowiązujący punkt w Kodeksie Ruchu Drogowego : " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) ", stwierdzam że twój pojazd blokował ruch i pracownik miał pełne prawo by go odholować. Jeśli chcesz pooglądać pojazdy na giełdzie to polecam z korzystanie parkingu, który znajduję się przed giełdą a gwarantuję ci, że unikniesz kosztów wyciągania pojazdu z parkingu policyjnego. Skargę odrzucam."

Od karania Za brak kultury Jest administracja, nie Saryjczyk. Nie wydaje mi się, że napisanie wypad jest brakiem kultury na tyle by saryjczyk od tak mógł zabierać pojazd w którym siedzę. Blokował drogę w jaki sposób, stojąc z boku?  Próby przejechania go?, Ale gdzie ja go przejechałem skoro ja nie prowadziłem tamtego pojazdu tylko osoba która podwoziła mnie na pp. To dlaczego zostało mi to przypisane? uważam, że zarząd postąpił nie tak jak miał, Pracownik powinien zostać ukarany a jednak nie został, dlaczego?. Otóż zarząd  robi faworkę i tyle w temacie. Czekam na odpowiedź kogoś z CZF i tym razem liczę na uczciwą pomoc i ukaranie winnych pozdrawiam

Świadkowie: @scnnjZ @*Edek*

Dowody:   

Nie widzę innego rozwiązania sytuacji, jak po prostu pracownikowi SARA nakaże się zwrotu gotówki, a Tobie nadanie ostrzeżenia słownego, za Twój brak kultury w Jego stronę.

@Krychu (jako iż to Ty rozwiązywałeś powyższą skargę) proszę o wypowiedź, może masz jakieś lepsze rozwiązanie

Godzinę temu, Emciok napisał:

Nie widzę innego rozwiązania sytuacji, jak po prostu pracownikowi SARA nakaże się zwrotu gotówki, a Tobie nadanie ostrzeżenia słownego, za Twój brak kultury w Jego stronę.

@Krychu (jako iż to Ty rozwiązywałeś powyższą skargę) proszę o wypowiedź, może masz jakieś lepsze rozwiązanie

Z uwagi na niewłaściwe rozpatrzenie skargi przez moją osobę i narażenie go na poniesione wydatki jestem skłonny oddać pieniądze ze swojej kieszeni.

Spoiler

1702178243_przelewpuffy.thumb.png.944399cf0eeffabb0a4ffadffa782aa6.png

Z mojej strony to tyle, życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.