Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza maciejptak

Patrykmma

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 84147
Login: Patrykmma
Nick oskarżonego: maciejptak
Powód skargi: oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 12.02.2024
Dowody: logi pisaliśmy na pm
Opis sytuacji: delikwent zaproponował wymiane samochodów zapewniał obecność gwintowanego zawieszenia i zestawu wyscigowego w jego aucie niestety po sfnalizowaniu wymiany tuningów nie było prawdopodobie zostały wymontowane po oszustwie delikwent myślac ze jest sprytny zmienil 2 razy nick  maciejptak > jacekzmija  a potem  jacekzmija > broski
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

informacja.thumb.png.c851621175d0d1fa14e277c9c0463589.png

Szanowni, @Patrykmma @Mixsu

Dziękuję za pismo dotyczące rzekomego oszustwa w związku z tuningiem samochodu. Chciałbym jasno wyjaśnić sytuację i zapewnić, że zarzuty są nieuzasadnione.

W naszych rozmowach i ustaleniach przed transakcją nie było mowy o statusie pojazdu, Pan Patryk pełni świadomy zgodził się na wymianę nie pytając mnie o szczegółowe informacje o pojeździe.  Moim celem było zapewnienie Państwu uczciwej wymiany,  z pojazdu nie zostały zdemontowane żadne części mechaniczne.

Chciałbym dodać, że jestem stałym użytkownikiem serwera od początku 2022 roku i cieszyłem się zaufaniem społeczności, zdobywając w tym czasie około 3000 reputacji. Jestem głęboko zakorzeniony w społeczności serwera i zdaję sobie sprawę, że oszustwa nie są tolerowane, a na serwerze obowiązują surowe zasady.

Zważając na moją długotrwałą obecność na serwerze oraz reputację, którą udało mi się zbudować, byłoby to pozbawione sensu próbować oszukiwać innych użytkowników. Jestem świadomy konsekwencji takich działań i zawsze staram się postępować zgodnie z zasadami etyki i uczciwości.

Od pewnego czasu rozważałem zmianę mojego nicku z różnych względów, w tym chęci uniknięcia bycia łatwo rozpoznawalnym na serwerze. Jest to decyzja, którą podjąłem z osobistych powodów i nie ma ona związku z żadnymi negatywnymi intencjami ani próbą ukrycia się przed konsekwencjami.

Jeśli istnieje nieporozumienie lub sprzeczność dotycząca tego, co zostało ustalone przed transakcją, jestem otwarty na dalszą rozmowę w celu wyjaśnienia i znalezienia rozwiązania tej sytuacji.

Proszę mieć pewność, że zawsze staram się postępować uczciwie i rzetelnie w moich działaniach. Jestem gotów do współpracy i podejmę wszelkie kroki, aby rozwiązać tę kwestię zgodnie z Państwa oczekiwaniami.

Z poważaniem, Broski.

chlopie pisząc o tym co posiada twój pojazd celowo wprowadzasz drugiego gracza w błąd a teksty o tym od kiedy grasz itp są bez sensu nie rozmawiamy tu o tym 

10 minut temu, broski napisał:

W naszych rozmowach i ustaleniach przed transakcją nie było mowy o statusie pojazdu, Pan Patryk pełni świadomy zgodził się na wymianę nie pytając mnie o szczegółowe informacje o pojeździe.  Moim celem było zapewnienie Państwu uczciwej wymiany,  z pojazdu nie zostały zdemontowane żadne części mechaniczne.

Rzeczywiście, @broski pisałeś do gracza z ofertą za stratuma, który posiada zestaw wyścigowy oraz gwintowane zawieszenie, w tym przypadku proponuję przelanie 132.500$ na konto gracza @Patrykmma, są to koszta potrzebne do zamontowania w/w ulepszeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.