Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Michas

JuanAntonio

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JuanAntonio
Nick oskarżonego:  Michas
Powód skargi:  Niesłusznie nałożona kara
Data zdarzenia: 12.02
Dowody:  dowody zapisane są w logach 12.02 godzina po 21 
Opis sytuacji: sprawa wygląda w ten sposób że zostałem poproszony o przelanie pieniędzy za szkody dla gracza Zbychu997 co też uczyniłem , po przelaniu pieniędzy pisałem jeszcze z naszym kochanym supporterkiem który cały czas upominał się o przekazanie pieniędzy( co zrobiłem już wcześniej, wszytko jest w logach) Wielmożny Pan Michas nie raczył sprawdzić czy już to zrobiłem tylko od razu ukarał mnie zakazem prowadzenia pojazdów na 8h.

Prosiłbym o rekompensatę gdyż pracuję na aplikacji transportowej a przez nieodpowiedzialność szanownego pana Michas nie mogę dalej zarabiać 

Pozdrawiam 

Hej! @JuanAntonio

Chciałbym przedstawić Ci ile czasu potrzebowałeś na wysłanie tych 100$ do innego gracza. Nie jesteś nowym graczem i nie raz używałeś tej komendy.

O godzinie: [2024-02-12 21:06:13] Poprosiłem Cię o przelanie 100$ do gracza za spowodowanie szkody. Przez następne 6 minut tłumaczyłem Ci jak to zrobić. Podczas moich tłumaczeń prawie pod sam ich koniec rzeczywiście wysłałeś 100$ za spowodowane szkody [2024-02-12 21:10:08]. Nie poinformowałeś mnie o tym w wiadomości prywatnej tylko dalej zadawałeś pytania odnośnie moich prostych poleceń. Przed nadaniem kary zapytałem jeszcze gracza poszkodowanego czy przelałeś mu pieniądze na co odpowiedział przecząco.

Z mojej strony to wyglądało jakbyś na siłę chciał przeciągnąć całą sprawę pytaniami takimi jak:
"a to w banku musze?", "to gdzie", "na czacie czy w konsoli?", "a to musze z duzych czy malych?", "a jak sie kpijuje", "ale z duzych czy malych", "a moga byc zue?".
Po prostu wyglądało to na "głupczenie". Tak jak wspominałem nie jesteś nowym graczem i wiem, że używałeś tej komendy nie raz. Nie masz 50 czy 100 punktów reputacji na serwerze tylko 10000. 

Cała sytuacja nie miałaby miejsca gdybyś napisał mi, że przelałeś pieniądze. Nie ukrywam, że mogłem sprawdzić owy przelew jeszcze trzeci raz. Tak aby moje sprawdzenie przelewu było bliższe momentu nadania kary. Karę nadałem dopiero gdy nie było od Ciebie odzewu w postaci poinformowania mnie o przelewie i po zapytaniu gracza poszkodowanego czy otrzymał kwotę.

Karę oczywiście zdejmuję. Po przeanalizowaniu całości nie jesteś winien, oddałeś należność.

Na koniec chcę Cię przeprosić oraz poprosić o zrozumienie mojego punktu widzenia.

Pozdrawiam
Michas

To że pytałem kilka razy nie zmienia faktu że twoim obowiązkiem jest sprawdzenie czy faktycznie przelałem te pieniądze.

fajnie że kara zdjęta jednak nic nie zwróci mi pieniędzy które mogłem zarobić podczas tej kary 

sprawę zostawiam Administaracji RCON 

Pozdro 

Patrząc na całą sytuację Oskarżający celowo prowokował Supportera i niepotrzebnie przedłużał całą interwencję. Przypominam że w tym czasie Supporter mógł nieść dalej pomoc innym na serwerze, a przez zachowanie Oskarżającego nie było to możliwe. Oskarżający sam jest sobie winny faktu braku możliwości zarabiania na aplikacji transportowej. Doceniam cierpliwość Supportera i chciałbym pochwalić go za jego postawę i cierpliwość. Kara mogłaby zostać i była nadana słusznie - jedynie po zapłacie wypadałoby usunąć dopisek  o braku zapłaty. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.