Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na X3arus (spr. 27.03.2024)

Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 412
Login: Turbo
Nick oskarżonego: @X3arus
Powód skargi: Zawyżenie wartości pojazdu, kłamstwo odnośnie ofert związanych z pojazdem.
Data zdarzenia: 2024-02-04 okolice 21:20
Dowody:  Logi

Spoiler

[2024-02-04 21:04:35] [Output] : << [467] X3arus: 600/700
[2024-02-04 21:07:51] [Output] : << [467] X3arus: 4 dni temu mialem ofke 800k za tego sabre ale nie sellalem

Opis sytuacji: Podczas ogłaszania sprzedaży pojazdu ID 124 (Walton) Gracz @X3arus odezwał się do mnie z propozycją wymiany za Sabre, po krótkiej rozmowie otrzymałem od niego informację ze ma oferty za Sabre 600-700k a 4 dni temu miał za nią ofertę nawet 800k postanowił również zaproponować do tej oferty ze dołoży Manane DTM ( ID 40490) oraz 70k na co przystałem, po paru dniach natchnęło mnie coś czy nie sprzedałem tego Waltona trochę za mało bo widziałem podobne z większymi ofertami więc postanowiłem się doinformować ile faktycznie jest warte to co otrzymałem i to co dałem, z moich informacji Walton (ID 124) jest wart w przedziale 1-1.3kk ( pytałem parę osób stąd taka rozbieżność ) a auta które otrzymałem wraz z gotówką mogą sięgać maksymalnie kwoty 700k więc postanowiłem napisać tą skargę. 

Prosiłbym o dokładne przeanalizowanie za ile zostało kupione Sabre oraz za ile mógł zostać sprzedany Walton ponieważ został on sprzedany bardzo krótko po tym jak Gracz się ze mną wymienił.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png.61af0488ac81e50f0a32ee2876f246ab.png

Po przeanalizowaniu całej historii sprzedaży pojazdu sabre, została ona przez Ciebie mocno przeceniona. Po wyliczeniu wartości trade wychodzi na to, że gracz @YouCrazy zarobił 591.000$. Postanowiliśmy zbalansować wymianę do 15% zarobku. Wychodzi zatem, iż gracz @YouCrazy powinien przelać graczowi @Turbo 502.350$ w celu zbalansowania wymiany.

@YouCrazy - Ile potrzebujesz czasu na uzbieranie w/w kwoty?

sprzedam samochody i moge przelac nie mam pojecia ile dokladnie niech ma placzek xDDDDD

aktualnie 70k mam w banku

dlaczego mam mu dac zarobic gdyz ja znalazlem osobe napalana na tego waltona ofki mialem po 700/800 a napaleniec kupic za 1.100.000$

W porządku, w takim razie otrzymujesz w zapasie 14 dni (tj. 27.03.2024, godz. 23:59) na wykonanie przelewu w wysokości 502.350$ na konto gracza @Turbo.  Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 412. 

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.