Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Nexusovskyy

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: @Nexusovskyy
Powód skargi: Odmowa pomocy mimo ewidentnych dowodów z powodu napisanej skargi.
Data zdarzenia: 10 stycznia godziny popołudniowe 
Dowody: https://zapodaj.net/c84616df1b8be.png.html

Link do nagrania: https://streamable.com/yko4y3
Opis sytuacji:  Panowie obecni na nagraniu w podzięce za wykonaną pracę postanowili mi utrudnić wyjazd z parkingu policyjnego. Supporter @Nexusovskyy stwierdził, że nic nie zrobili, ponieważ żaden nie został ukarany bo jak stwierdził jeden laguje. Kolejny przykład mszczenia się za skargi. 

Cześć graczu, pisząc tą skargę złamałeś następujący podpunkt regulaminu działu skarg na administrację:

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Przejdźmy dalej, wysyłając ten filmik nie wspomniałeś o tym, że sholowałeś ich pojazd na parking policyjny, po czym zaczęli Cię blokować. Nie oszukujmy się, ale to już któraś skarga napisana przez Ciebie na mnie, niedługo skończą Ci się powody. Na nagraniu również widać, że gracz lagguje a to ty ruszyłeś aby w niego uderzyć. 

Nie jest to kolejny przykład mszczenia się za skargę, lecz po prostu to, że nie karam ca coś co jest celowo wykonane przez osobę, która chce pod konfić i wykonuje wszystko w tym celu. Skarga jest wyssana z palca, która jest dalej zemstą za wyciszenie twojego kolegi.

Dodatkowo ss z tej rozmowy bo tak jak wyżej napisałem, nie wspomniałeś o tym, że sholowałeś ich pojazd na parking policyjny, po czym zaczęli Cię blokować.

image.thumb.png.002226c275c2a21ed0b5efe71b607e9a.png

XDDDD Wiadome było że wkleisz punkt regulaminu którego i tak nie złamałem, ale dla Ciebie rozłożę punkt na części i wytłumaczę o co w tym punkcie chodzi.

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. - zostałeś poinformowany poprzez podwójne oznaczenie Ciebie w skardze.

Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne. - zostałeś poinformowany w momencie napisania skargi

Po drugie co to ma to rzeczy, że wsadziłem ich auto na pp czy nie ? Blokowali mnie i utrudniali mi wyjazd, także wszystko wychodzi na jedno. Widać jak jeden blokuje mnie z przodu, a gdy ruszyłem do przodu drugi zajechał mnie z tyłu, żeby zablokować mi możliwość wycofania. Pozdrawiam ciepło.

Ps. Mścisz to Ty się za skargi na Ciebie, przy czym nie wywiązujesz się z obowiązków supportera. 

Poproszę o log z tego jak mnie poinformowałeś.

4 godziny temu, Kamcio. napisał:

Ps. Mścisz to Ty się za skargi na Ciebie, przy czym nie wywiązujesz się z obowiązków supportera. 

Ile razy jeszcze to napiszesz? Nudne to już się zrobiło.

https://zapodaj.net/788f40e03af3e.png.html

Proszę zostałeś poinformowany, według regulaminu mogę poinformować Cię nawet i rok po napisaniu jej.

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Pozdrawiam XD

Ps. Jesteś supporterem więc musisz wchodzić na forum XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.