Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z DJ Champion.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

dMMB8fu.png

34yiMrE.png

Hejka! Z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z DJ ProjectFM @champion. Bez zbędnego przedłużania, rozsiądźcie się i przeczytajcie!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | Ch: @champion

V:  Hej, z tej strony Junior Reporter Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Ch: Jasne, że udzielę.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
Ch: Jestem @championDJ w ProjectFM. Cechuję się spokojem i opanowaniem ducha. Moimi hobby są motoryzacja, kickboxing oraz programowanie.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
Ch: Na serwer zaprosił mnie mój kumpel @arayy*.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
Ch: Jak zawsze początki bywały ciężkie. Standardowo prawko i cisnąłem magazyn. Po wbiciu 600 reputacji zacząłem wbijać kuriera, ale nie podobał mi się i poszedłem wbijać 800 reputacji. Po wbiciu poszedłem na kosiarki, na których leciałem ostro dzień w dzień czasem po kilka godzin. Po kilku dniach ruszyła rekrutacja do frakcji San Andreas Fire Department, do której @arayy* zachęcił mnie, abym poszedł. Dostałem się i spotkałem masę fajnych osóbek takie jak: @caesarek, @emploi, @Krzychu99 czy @GluzzeR,  których oczywiście pozdrawiam i przepraszam, jeżeli kogoś pominąłem, więc pozdrawiam całe SAFD! Przechodząc dalej, chwile po tym pojawiła się rekrutacja do radia, w którym dalej jestem. Z frakcji SAFD niestety musiałem odejść, ponieważ brakowało mi czasu. To tyle z moich początków przechodzimy dalej!

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 570 godzin. Jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej? 
Ch: Tak jak wspomniałeś ponad 570h, które minęło bardzo szybko i przyjemnie. Zadałeś pytanie „Czy zamierzasz grać dalej?” - oczywiście, że tak!

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
Ch: Co do majątku to jestem biedny tak jak wszyscy z ProjectFM. W moim majątku znajduje się tylko mój Turismo Competizione.

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Supporter? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
Ch: Co do administracji myślałem nad tym i raz pisałem rekrutację, lecz teraz raczej nie.

V:  Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Byłeś kiedyś w jakiejś? Chciałbyś dołączyć do jakiejś w przyszłości?
Ch: Byłem tylko we frakcji San Andreas Fire Department, którą oczywiście pozdrawiam. Co do dołączenia to chcę dołączyć do SAMD, do której napisałem podanie, w aktualnej rekrutacji.

V: Jeśli musiałbyś dołączyć do frakcji, to jaka by to była?
Ch: Myślę, że San Andreas Medical Department, ponieważ od dawna interesuje się medycyną. Ewentualnie oczywiście SAPD ganiać przestępców.

V:  Jesteś w biznesie ProjectFM na randze DJ, czym zajmujesz się w biznesie? Jak wyglądała Twoja akademia? Ile już jesteś w biznesie?
Ch: W biznesie ProjectFM zajmuje się rozbujaniem towarzystwa na serwerze, robiąc audycje. Moja akademia w ProjectFM była bardzo szybka, ponieważ jestem z rekrutacji zaawansowanej, więc trwała z tego, co pamiętam 3 dni i wspominam ją jako szybką, łatwą i przyjemną. Kończąc to pytanie, w biznesie jestem od 15 października 2023 roku, czyli już niedługo 4 miesiące. Ależ ten czas szybko zleciał!

QBJrDsE.gif

V: Jesteś w organizacji LifeStyle, co to jest za organizacja? Czym się wyróżnia na tle innych organizacji? Polecasz tę organizację?
Ch: Organizacja LifeStyle to zwykła luźna organizacja, do której zaprosił mnie @Mr.Sausage. Myślę, że organizacja wyróżnia się luźną i przyjemną atmosferką, fajną bazą i autkami. Zdecydowanie jest godna polecenia.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
Ch: Co do celu na serwerze, to od razu po wbiciu na serwer doszedłem do pierwszej organizacji, gdzie zobaczyłem jedno auto, którym cały czas jeździłem i bardzo chciałem je mieć. Był to oczywiście turek competizione, którego aktualnie posiadam.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
Ch: Co do propozycji dodania na serwerze myślałem nad zmianą strzałów z wydechu, aby można je było konfigurować w tunerze programowym, czy auto ma strzelać z wydechu jak często i tym podobne. Jakoś tak wyszło, że dalej nie napisałem tej propozycji. Co do usunięcia to nie mam pojęcia.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
Ch: Pomysł na nick Champion wziął się z piosenki CZEMPION. Warto wspomnieć, że używam też nicku laweta, na który pomysł wziął się z Minecrafta, w którym jestem totalnym kotem stąd nick laweta. Chodzi o to, że ciągnę team na plecach jak laweta.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
Ch: Czas wolny spędzam aktywnie albo biernie. Aktywnie podczas treningu kickboxingu, którego serdecznie polecam super zabawą, a biernie podczas pisania kodu.

V: Uprawiasz jakiś sport?
Ch: Wspomniałem o tym wyżej, chodzę na kickboxing. Fajna przygoda polecam serdecznie każdemu.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
Ch: Oczywiście, że gram. Najczęściej gram w Minecraft, Valorant, Counter-Strike 2 oraz Euro Truck Simulator 2.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
Ch: Oglądałem dużo seriali oraz filmów i aktualnie moim ulubionym filmem jest Aquaman i Zaginione Królestwo.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
Ch: Będąc w radiu, chcąc nie chcąc muszę słuchać muzyki, a na mojej playliście znajduje się sporo wykonawców, ale postaram się wymienić większość: bambi, Young Leosia, Gibbs, całe White Widow, PlanBe, Guzior, Asster, Bibić, Kaz Bałagane, Białas, Solar, Majki, ZBUKU, Alberto, Kali, Cheatz, vkie, chillwagon, Olszakumpel, Pezet, Adisz, Włodar, White 2115, Lipa, Kabe, Favst, Kizo, Kiełas, B.R.O, Eryk Moczko, MIU, Paluch, Reto, Kuban, Aymi, Otschodzi, Cypis, Jakub Grabowski, Jan Rapowanie, Young Igi, 0IQ, Tyszka, Sir Mich, Waima, Malik Montana, Lous Villain, Teabe, Zeamsone, Młody Ozi, Kronkel Dom, Diho, Kronkel Dom, Jacuś. Jeżeli chodzi o gatunki to, jak widać po wykonawcach to: rap, hip-hop oraz pop.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
Ch: Moje największe życiowe marzenie to myślę praca w firmie programistycznej bądź prowadzenie takiej firmy. Ewentualnie kickboxing.

jx6nnqf.gif

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
Ch: Za 5 lat myślę, że uda się zdobyć pracę w firmie programistycznej przy okazji spełniając marzenie.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
Ch: Bez telefonu, internetu i komputera zdecydowanie.

V: Jaki jest Twój ulubiony bohater fikcyjny?
Ch: Ebenezer Scrooge z Opowieści Wigilijnej.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
Ch: Mój dream car to zdecydowanie Corvette C7 Z06 z 2016 roku.

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? Co Cię od tego zatrzymało 
Ch: W dzieciństwie chciałem być strażakiem, ale jakoś mi się odmieniło po odbyciu służby w MDP. Bardzo ciężka praca.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
Ch: Napisałbym na billboardzie: „Pozdrawiam Cię Mr.Kuczyn.Wk” ewentualnie pozdrawiam guzika, który aktualnie jest niestety zbanowany.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
Ch: Na wymarzony samochód resztę bym spróbował zainwestować w nieruchomości.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
Ch: Głównie rodzina i przyjaciele.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
Ch: Zdecydowanie Zjednoczone Emiraty Arabskie

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
Ch: Nie miałem jeszcze okazji poznać, ale na mojej 18 się to pewnie zmieni.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
Ch: Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie. Z każdym moim pytaniem pomagał mi @arayy*, którego jeszcze raz pozdrawiam.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
Ch: Pozdrowiłem już wcześniejm, więc jeszcze raz pozdrawiam następująco: @arayy*, cały biznes ProjectFM, całe San Andreas Fire Department, całą organizację LifeStyle, @Neron_@xQBIK.@Xenqu.@czarnuszka@Rambri_Fusherov@fxck_koko, @Holownik@Krajnus227, @Hegzio43, @wiesiagogo, @Charles, @LoganHyHy@rudy07, @GrubyCJ..

XGwBbve.png

Niestety to na tyle z tego wywiadu, lecz mam nadzieję, że zdążyliście poznać DJ ProjectFM @champion. Jeśli wywiad Wam się spodobał, zachęcę do zostawienia opinii poprzez reakcje lub komentarz pod postem! Dajcie znać w komentarzu, z kim mógłbym przeprowadzić następny wywiad! Klasycznie, pisał dla Was Junior Reporter @Vajtekk.vnd, widzimy się wkrótce!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.