Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GluzzeR

HENIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  HENIOO
Nick oskarżonego:  GluzzeR
Powód skargi: Nadanie prawa jazdy na 1D
Data zdarzenia: 08.02.2024 Godzina 21
Dowody: Logi i brak dowodów z oby dwóch storn
Opis sytuacji: Jeździłem pojazdem Yankee na giełdzie LV niewyhamowałem i uderzyłem w gracza który wystawiał auto zapłaciłem 100$ przeprosiłem go i napisał ze spoczko i wgl. Następnie później zarzuciło mnie yankee i odrazu tepnął sie GluzzeR i nadał mi prawojazdy na 1D  mówiąc że widział całe  zdarzenie i nadał mi prawojazdy na 1D. Nie chce pisać apelacji bo nie ma sensu na 1D ale poprostu chce napisać że była taka sytuacja i żeby coś takiego sie nie powtórzyło, bo nie ma to najmniejszego sensu nie chce żeby dostał jakiś ochrzan tylko poprostu było to nie właściwe i nie odpowiednie.  Pozdrawia całe Miłe Społeczeństwo ❤️ image.thumb.png.344b81a34d4e40b35ab04105ec1d3992.png 

Sytuacja wyglądało następująco: w pewnym momencie wpłynęło zgłoszenie na twoją osobę, po czym zostało ono przeze mnie przyjęte. Po rozpoczęciu obserwacji twoje rozgrywki zauważyłem, że "latasz bokiem" swoim Yankee po giełdzie w Las Venturas nieopodal lotniska. W pewnym momencie zauważyłem, że uderzyłeś w gracza chcącego wystawić swój pojazd i jakby nigdy nic się nie stało, kontynuowałeś driftowanie po giełdzie. Nie widziałem momentu, w którym staranowałeś gracza i zapłaciłeś mu 100$ za wyrządzone szkody, lecz widziałem sytuację w której uderzyłeś gracza i bez chwili namysłu kontynuowałeś driftowanie na giełdzie. Co więcej po dokonaniu odpowiedniej weryfikacji gracz któremu przelałeś 100$ poruszał się wówczas pojazdem marki Primo, natomiast gracz po którego staranowaniu zostałeś ukarany próbował wystawić na giełdę pojazd marki (o ile dobrze pamiętam) Washington w kolorze czarnym. Mówimy więc o dwóch odrębnych sytuacjach.

Wierzę w słowa Supportera, jednakże zastosowana kara jest zbyt wysoka. Nie rozumiem dlaczego Supporter nie zastosował ostrzeżenia, bądź krótszej kary. Ostatnie zabranie prawa jazdy Oskarżającemu miało miejsce ponad pół roku temu. W związku z tym karę zdejmuję. Supporter zareagował odpowiednio, jednak skala kary została dobrana niepoprawnie. Upominam Supportera, aby w przyszłości lepiej dobierał długości kar. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.